Lapa ieķerās
|
|
|
|
|
|
emciits
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 577
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@emciits raksta .. :
Vika, Klau dator mehānīķi? :D Man Viss normāli iet, bet neiet spēles! CS ieeju nokarās :D es zinu kas pa vainu, bet vaj tu speķu zināsi :d HDD vesels, RAM vesels, Video vesles :d Speķuks atradies, :D Tad ja būtu speķuks, tad neņemtos ar ucoz :D:D:D:D:D
Bet ja par tēmu, var arī nebūt skriptu daudzums, bet viens skripts kas bremzē ! KKas nepatik, un viņš niķojas! :P
Palīdzība no manis!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Vika, ar to pārlikšanu ir baigas čakars, esmu pārāk slinks :D Bet, JackDaniel, iztīrīju, itkā vairs neraustas, paldies. / Nu, vismaz neesmu manījis, ka raustās. Laikam viss aizgāja. Bet, ja raustīsies, darīšu, kā Vika teica, visu pārlikšu un meklēšu problēmu!
Paldies jums visiem! :)
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
iedod saiti uz savu lapu
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|