[Pamācība] Avatar izmēru nomainīšana
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
1. Dodamies ACP
2. Tools & Settings
3. User Profile
4. Maximum avatar dimensions un Default sizes for gallery avatars
! Izmainam parametrus pēc savām vēlmēm, saglabājam.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (FnK) :D Es nekur nevaru atrast to Tools & Settings :D Quote (Skorpions) Pameklē šeit:
MANA LAPA/panel/?a=users;l=setup
Vārdu: MANA LAPA aizstāj ar savu web
FORUMS - UCOZWEBMEISTARS » UCOZWEBMEISTARS - IPB palīdzība » Pamācības » [Pamācība] Avatar izmēru nomainīšana (IPB 2.3.6)
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Ken_D) Es itkā eju - System -> Tools & Settings -> Bet tālāk to 3. User Profile neredzu..
nu tur kādi Tev iestatījumi kopumā ir? ja nav, tad visticamāk vai nu versijas vai paša pievienošanas iespējas.
|
|
|
|