- Atveram appserv - Spiezam Next - Spiezam I aGree - Spiezam Next - Spiezam Next Servera name rakstam - localhost Administrator's E-mail adress rakstam savu e-pastu - Spiezam Next Enter root password - Rakstam savu izveleto paroli Re-enter root password - Atkartojam paroli - Spiezam Install
* Kad esam ieienstalejusi parbaudam vai strada - EjamŠeit
Ja vis strada tad butu japarādās lapai roza krāsā ar visādiem uzrakstiem laugh.gif Ja paradijas balta lapa,tad izsledzam skypa ara pavisam un ieejm pa jaunu Seit Vai ari ejam uz Skype > Tools > Options.. > Conections un nonemam keksiiti no tur kur ir Use 80 port trallalla trallallaa smile.gif
Nu tagad visam butu jastrada!
Nokachajam IPB Forumu
*Atzipojam uz desktopa - Invision.Power.Board *Ejam uz C:/Appserv/www/ Un izveidojam tur jaunu mapi ar nosaukumu forums *Atveram atzipoto mapi un ejam lidz mapei upload un visus taja mape esošos failus iekopejam C:/appserv/www/forums/ Talak ejamSeit Un skatamies kas notiek.
Ja paradas sadi, tad vis izdarits pareizi!
Posted Image
Your SQL Environment:
*Spiezam talak - Proceed >> *IPB 'index.php' URL - Lai paliek ka ir *SQL Host - localhost *Ejam uz - C:/Appserv/Mysql/data/ un izveidojam mapi ar nosaukumu forums *SQL Database Name - forums *SQL Username - root *SQL Password - Jusu izveleta parole instalejot appserv
vai kāds man lūdzu var palīdzēt? kad izdaru visu, līdz tam otrajam instalācijas punktam man izmet šitādu localhostā - http://www.bildites.lv/images/em8z8kuv1s5ttjd315d.bmp Lūdzu kāds palīdziet! Paraksta nav
Tas ir tas pats kas extraktojam ;) Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.