Čata uzstādīšana foruma augšā
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
anrijs - Tev čats vispār ir ieinstalēts?
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Korijs) Piebilde: Code src="http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/mchat/"> Šajā vietā, kur ucozwebmeistars - rakstam savu adresi! Tāpat arī atsevišķi krāsas būs jāpielāgo saviem dizainiem. Nu kāpēc nelasi visu, ko rakstu? es nezinu kā vēl uzrakstīt, lai saprastu..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (andrisons) Lab bet ka nonemt juu raktu Kādu rakstu? vispār jau būtu jauki, ja daži labi sāktu lasīt ko kopē un liek savai mājaslapai iekšā, atrodot dažas lietas, kas ir ar manu roku rakstītas saistībā ar ucozwebmeistars & izmainītu uz saviem nosaukumiem.
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
Quote Voops vēl 1 lieta ir tāda, ka es esmu admins man nav jaraksta tas drošības kods ,bet citiem ir. Kur lai redz un raksta to kodu? Vai kā, viņu noņemt?
Uzliec, kad čats ir pieejams reģistrētajiem. Bet pašā HTML izņem ārā to kodu un viss. Nebūs viņš jālieto visiem.
Quote Korij,palīdzi,man kkas izstaipās..
http://www.bildites.lv/images/o7tllnbxpijkch2tng1s.png
Kad taisīji šunu čatam, tad ko tur iebāzi? Tobiš - jaunu tabulu izveidoji, jeb ar div laukiem ķēmojies, jeb vienkārši ieliki $CHAT_BOX $ kodu brīvajā vietā? Ja veidoji tabulu, tad var gadīties kad laukuma parametri ir citi.
... bet vispār jau, es čatu kā tādu ieteiktu veidot uz atseviškas lapas. Vainu kaut kādā pupupā jeb ajaxsā.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Prelly) http://www.bildites.lv/images/van50mouwdwzzmypqj39.png
Atver Customize design - Tag Board - Appearance of entries
Sameklē vai tur neslēpjas < zīme starp visiem kodiem, jo izskatās, ka ir vienkārši drukas kļūda ierakstīta u.tml, ja es nekļūdos.
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Osk@rs) A man ir viens jautājums par čatu. Kā var izdzēst visas pagājušās ziņas Jo es negribu lai rādas ziņas no šī čata.
ja Tev ir/būs tikai šī čata versija, nevis parastā, tad joprojām nav savesta kārtībā moderēšanas opcija čata ziņām, bet, ja Tev vēl kaut kur ir parastais čats, tad pie tā pogām ir moderatora opcijas, kur var rediģēt un dzēst ziņas.
|
|
|
|
|