Savu online, offline ikonu uzstādīšana
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Ena) Man nestradada daru visu pec noteikumiem bet neka
tas neko daudz neizsaka, ievieto lūdzu skrīnu attēlus ar to, kur Tev atrodas on/off bildītes @ file manager + skrīnu, kur esi ierakstījis atrašanās vietu uz šīm bildēm!
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (ABC) file manager jāieliek links kur ir tas dizains un jaanolādē?????
file manager ir jāieliek online un offline attēli; nav nekāda linka iekšā jāliek, ne dizaina..
lasi vēlreiz no pirmā mana ieraksta šos punktus:
[Info]2. File Manager - http://adrese.ucoz.lv/panel/?a=fm 3. Izveidojam mapi ar nosaukumu Status - ievietojam tajā savas 2 bildes - online & offline (on, off) [/Info]
tad arī izpildi atlikušos punktus precīzi kā man teikts un redzams parauga attēlā, gatavs!
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|