Skripts: "Šodien vārda dienas svin" no .: LigzdaFM :.
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (proscal) es nezinu kur tieši, kādā vietā??? es gribu lai būtu kreisajā pusē augšā no mājas lapas, kur tad ir jāliek tas skripts lai tur būtu? tieši pasakat, jo es nezinu daudzko, nejau tā ka sakat kur vēlies, es nezinu kur!! mans webs www.WhiteWolfs.ucoz.lv
uztaisi screenshot, iekrāso paintā, kur gribi redzēt to skriptu, uzhostē bildi @ fotohost.lv & iemet linku te! kaut gan nedaudz savādi, ka savā lapā esi jau šādus tādus nieciņus licis, bet tagad prasi kur jāliek, ja saka, ka jeb kur.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
man savulaik bija šāda tipa dizains, es vispār biju pielīdzinājis hederi ar blokiem vienā augstumā, domāju, ja Tu man 5dien pm atgādinātu par šo, tad varētu atrast risinājumu, pagaidām nav un nebūs tam laika līdz 5dienai!
Quote (kHRYSTAL) baigais ucozwebmeistars, man likās šeit ir normāli cilvēki kuri palīdzēs , nejau saka lai iemācās!
šādi runājot tikai kaitini, šeit ir bezmaksas palīdzība, par ko mēs neko nesaņemam, katrs dalāmies ar zināšanām, neviens te nav viszinošs vai tāds, kas nezinātu neko; ja reiz saka mācies, tad atbildes konkrētas vai nu nav vai tiešām pacel rokas, lai arī pats nāktu pretī, ne tikai saņemtu.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Armands9799
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 4
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Armands9799 raksta .. :
Quote (Skorpions) <script src="/Varda_dienas.js" type="text/javascript"></script> Quote (Skorpions) <script src="/Varda_dienas.js" type="text/javascript"></script> Quote (Skorpions) Nu tad šeit viņš arī būs!
Skripts ir manis veidots. Krāsas piedzītas manam portālam, vārdi salikti no vietnes http://www.vardadienas.lv/ Tas bija viens no pirmajiem skriptiem kurš tika ielikts Ligzdā. Un ligzda eksistē kopš 02.10.2008.
UW ir otrais portāls kur šis skripts tiek publicēts. Pirmais bija: http://forum.ucoz.ru/
Un tā tad....
1. Lejuplādējam šo .js failiņu un ieliekam savā folderī 2. Vietā, kur mēs gribam redzēt šodienas gaviļniekus, mēs liekam šo kodu: UW Kods: Iezīmēt visu <script src="/Varda_dienas.js" type="text/javascript"></script>
Atceries!
šajā vietā /Varda_dienas.js ir jābūt linkam uz lejuplādēto .js failiņu.
Paraugs ir šeit: http://ligzda.ucoz.lv/
Visa cieņa raksta autoram!!! Lieta tiešam noderīga īpaši jau letiņu saitiem tas būtu ļoti aktuali jo latviešiem jau tās varda dienas ir diezgan svarīgas. Lūdzu tikai raksta auroru man kā "Čaiņikam" izskaidrot kā tas svarīgais failiņš ielādējams??? Domāju ka nebūšu viens tāds "gudrinieks" kas nemacēs to paveikt bez instrukcijas.
Paraksta nav
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Armands9799, ceru, ka valodu nepietēlo & primitīvo arī nesimulē kā nezinošs cilvēks, jo redz arī par ākstīšanos var dabūt pa pirkstiem, bet, ja kļūdos, tad atvainojos.. kuru failu nevari ielādēt? Atver http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/_fr/15/Varda_dienas.js - peles labais & Save page as vai Saglabāt lapu kā & uzglabā savā File manager pēc lejupielādes savā PC..
|
|
|
|
|
|