nr games portal dizains
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (AmericanPieRock) shas man shis kipa kad spiezu kkur mani iemet kkadu suuda (atvainojos par izteicienu) :D un man vinjs krieviski :( Esmu rakstījis tāpēc tēmu par šo sadaļu http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/8-133-1 tas ir uzskaites materiāls dizainam, kas uzrāda to, ka tas darbojas un ir rediģējams, Tev pašam ir jāpārtulko lapu nosaukumi un jāsaliek savi lapu linki (adreses).. Jau laikam Tev 2x teicu, bet nu teikšu vēlreiz - ieej savā Admina Panelī - Customize design - Top part of the website < atrodi liekos linkus uz citām adresēm, izmaini pret savējiem, tāpat arī lapu nosaukumus.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (fa1th) Šitas nau taisīts no nulles :D vnk nokopēts :D Kādā ziņā nav taisīts no nulles? un kā nokopēts? Ceru, ka neesi pārpratis šajā sadaļā ievietoto dizainu izcelsmi, kas ir no jebkādiem saitiem, nevis kā Tu saki "no nulles" veidoti un ievietoti. P.S. izdzēsu reklāmu.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|