Kur var aktivizēt moduli ''Lietotāju materiāli'' uz visām lapām vai arī tikai uz blogu? Ja noderēja mani materiāli un izpalīdzēju, tad pievieno man +1 reputācijai :)
Kas ir modulis "Lietotāju materiāli"? Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
es bij domajis, piemēram, Lietotāju materiāli blogam, failu katalogam u.c, kad var redzet ,kadus materialus ir pievienojis katrs lietotājs Ja noderēja mani materiāli un izpalīdzēju, tad pievieno man +1 reputācijai :)
tādā gadījumā tās aktivitātes jau pašā sākumā uz ucoz pamata dizaina atrodas @ User personal page. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM