Kā uztaisīt subdomen?
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
kādā ziņā ir Tava doma par ucoz panelī info. meklēšanu saistībā ar subdomēnu Tavai saitei?
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
AR uCoz domeniem ir tā, kad viņi īsti negrib tos atbalstīt! Tu vari palaist uz ru. com,net, tv, biz, fm..utt...un uz citu, bet ne uz LV.....
Atbilde ir īsa: Latvija nav prioritāte!
Es vienu bridi veicu diezgan plašu diskusiju ar uCoz administrāciju. Gribēju, lai viņi novērš valodas bugus kas ir saistīti ar oriģinālo dizainiem. Izrādās, kad uCoz ir darboņi ari no Latvijas - Rīga, Purvciems!!!!
LigzdaFM izmanto originalo Дизайн # 822. Esmu aktīvs ne tikai iekš UcozWebMesitera, bet ari iekš uCoz oficiāla saita. Manu Vārdu tur var atrast! Esmu iesnidzis info par bugiem kas ir saistīti ar dizainu Nr. # 822
Īsāk sakot - Latvija nemaksā, attiecīgi ari nav prioritāte!!!! Ja būtu vairāk Premium konti, tad visu var labāk uzlabot.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|