Man Ir Tātad Problēma. Es Nomainiju Dizainu Un Man Rāda If you are the administrator of this project, go to Control Panel and Restore default template for "User edit details page".Es Izmantoju http://all4webs.ucoz.org/forum/5-23-1 Viss itkaa ir Bet Ja Es Gribu Izlabot Datus Man Izmet to. If You are the...
Pievienots (10.11.2011, 9:19 PM) --------------------------------------------- Varat Slēgt
Pievienots (12.11.2011, 12:19 PM) --------------------------------------------- Paga PAga Nesledzat;D Man Paraadas Mana Infomaacija ja?Bet MAn ja es gribu izlabot datus met to pashu If you....
+ Tu izmantoji 2009-10-03 pievienotu materiālu, neiesaku, uCoz laika gaitā veic dažādas izmaiņas, kas liedz kvalitatīvu materiālu izmantošanu salīdzinoši ar to laiku, kad tas bija kārtībā u.tml. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM