Problema ar reģistrāciju un ielogošanos.
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (icQ) Pasaki kur es varu atrast admina panelī reģistrācijas formas url adresi?
Reģistrācijas forma jāievieto, piemēram sānu blokā:
Code <!-- <block2> --> <?if($LOGIN_FORM$)?> <div class="block"> <div class="block_title"><!-- <bt> --><!--<s5158>-->Ieejas forma<!--</s>--><!-- </bt> --></div> <div class="block_content"><!-- <bc> -->$LOGIN_FORM$<!-- </bc> --></div> </div> <?endif?> <!-- </block2> -->
Reģistrācijas URL adrese - http://adrese.ucoz.lv/index/3
Skaties pie customize design - Global blocks
Tavā lapā tas viss atrodas zem bloka nosaukuma - vietnes draugi
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (icQ) man jau un ir tā problēma ka /index/3 (URL) NESTRĀDĀ...
iemet te sava saita linku uz šo reģistrācijas lapu
Quote (icQ) Un kā vispār tā reģistrācijas forma ir jāievieto sānu blokā :P
caur customize design - sakopē piemēram kādu jau gatavo bloku, attiecīgi nomaini informāciju log in formai atbilstoši ai arī ar konstruktoru, kuru es neizmantoju un saliec attiecīgos kodus vai ko tur vēl vari pievienot.. tikai nesaprotu, kam Tev vēl kaut ko tur likt, ja Tev jau ir tā log in forma! Man smagi liekas, ka Tu 'putrojies' savās domās un vārdos.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|