Dizaina veidošanas prob
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
es vispār ieteiktu, nevis skatīties tos video, kur es no Tevis dotā http://www.youtube.com/user/forSilence2/videos linka nezinu, kuru jāskatās, sākt ar to, ka vienkārši paņem UW dizainu lejupielāžu lapā, nolādē dizainu vai uzliec uCoz oriģinālo dizainu, kur arī redzēsi attiecīgos pamatos dizainam, kurš darbotos tieši saistībā ar ucoz, jo tiešām, tev tur daudz kas iztrūkst, tev ir iesākts HTML rāmis ++ ne viss HTML derēs uz uCoz.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (aldis) tur jau ir tā lieta kad es nezinu kas viņi ko viņi dod utt
CSS pamatu-pamatos dod dizaina stilizējumu - izvietojums, krāsas, lielumi, tāpēc tas ir ļoti svarīgi, bet par to, ko dod - var taču atrast @ google HTML ārzemju krutajas pamācību lapās, kur var tiešsaistē testēt lodziņā gan html, gan css kodus un redzēt uzreiz rezultātus. .. Tas ir par to, ka tur arī CSS varēsi apgūt u.tml.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|