CSS fona nomainīšana
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Sveiki, tad nu es pats tagad gribētu lūgt palīdzību Jums, ko tomēr nevaru izprast, par cik neesmu īpaši specializējies CSS u.tml, bet nu šādas tādas lietas jau uzstādīt var elementāri, kā piemēram CSS stilizējums - border&background, BET, problēma sekojoša, ielieku teiksim ar CSS fonu File Catalog pievienotā materiāla HTML saturā (aprakstā), vēlāk gribu pamainīt CSS fonu, bet kā izmainu krāsu - nekas nenotiek, nemainās, spiežu redigēt materiālu, uzrādās, ka ir nomainīts, atkal atpakaļ uz kopskatu - nekā..
ja doma nav skaidra, jautājiet ko precizēt..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (0wn3r) Ja godīgi tad es no CSS tik daudz nesaprotu :D Takā Piedod bet palīdzēt nevaru!
man patīk šie - piedod, nevaru palīdzēt, bet ienācu tēmā lai to pateiktu, loal.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Markus, bet zini, kas ir vēl interesantāk - es varu noņemt background rindiņu pavisam, nekādu izmaiņu, man paliek tas pats teiksim izvēlētais krāsas fons pat bez attiecīgā koda, lai nu kā, tad noņēmu visu style saturu, palika vienkārši bez kodiem, tad tikai reaģēja, domāju pie tā arī palikšu, sadomāšu ko jaunu un visam pārlikšu no sākuma..
atstāšu tēmu uz kādu laiku vaļā tikai, lai kādam varbūt rastos zināms risinājums,ja nē, tad iztikšu kā minēju
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (dj-ronis) Tad tajā visā tekstā ir apslēpts vel viens begraund teksts ! Pārskati visu ! vai arī kādā citā tekstā !
vēlviens background teksts ar tādu pašu krāsu, kuru es ieliku ar dažu burtu palīdzību? tieši tāds nav.
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (GashE^) Pameklē tagus background utt
nu tik traki nezinošs neesmu gan =DDD vsp tās bija varētu teikt 2 rindiņas ar CSS kodu, kura 1 rindiņu attiecīgi nomainot, nekas nemainījās..
slēdzu.
|
|
|
|