Back up uzliksāna.
|
|
erikseriks28
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 25
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@erikseriks28 raksta .. :
Sveiki! Man sekojoša problēma, nepieciešamība nodublēt saitu, esmu sataiijis pilno back up - tas aizņem ap 140 MB, vēlos to augšuplādēt uz cita saita, bet tas nekā neizdodas, ja lieku uzreiz uz failu menidžera, tas palādējas un apstājas, liku caur FTP programmu, ievadot saita parametrus, lai uzliekas uz saita FTP (failu menidžera) arī pēc 10-15% to sāk atkal no nulles likt un tā visu laiku, paprasiju otram adminam, lai uzliek, arī līdzīgi, bet uz failumenidžera itkā paņema augšā, bet reāli uzlikās tikai pāri 4 MB no 140 MB, nezinu, ko darīt, kā uzdabūt to bask up uz tā saita, jo tikai tā varētu dabūt tieši tādu pašu saitu ar visu saturu (doma pārtulkot angļu val) Vai ir kāds, kas šo problēmu atrisinājis vai zin kā risināt?
P.S. zinu ka uzlikt backup var tikai nakts stundās, bet tas jau netrraucē to uzlikt uz saita.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
erikseriks28
|
|
|
PRASTS BIEDRS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
Pag, Jūs mazliet neizpratāt, man nemaz to nevajag atarhivēt. Es gribu izpildīt tā īsto paredzēto funkciju! Vienkārši no datora uzlikt uz ucoz servera, ne atarhivējot ne ko citu veicot! Bet problēma tajā ka pašu failu nevaru uzlikt uz ucoz servera atvēlētās vietas savam saitam, vietas pietiek, un ne jau tikai back up nevar uzlikt... arī ja mēģināsi kādu citu palielu failu... virs 10 MB likt, tad tas netiek uzlikts korekti, problēma tur ka ucoz savus gļukus nav izlabojuši, serveri nevar paņemt to, ko tiem vajadzētu paņemt... Jo ja es to pašu back up gribētu uzlikt uz tā saita FTP, no kura es to novilku, ja būtu kaut kas nobrucis, kā gan es to uzliktu, ja serveris neņem augšā?
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
erikseriks28
|
|
|
PRASTS BIEDRS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
Jā, es izmantoju LMT internetu (zinu, ka tas vainīgs) bet vnk ar torrentiem nav problēmu, tur ir labāks protakolos laikam, un ar dažiem failu apmaiņas serveriem arī ir ok, bet ar ucoz ir nopietnas problēmas, sāk lēkāt no 3G un 3G+ un atpakaļ... zaļo (EDGE) esmu izslēdzis, lai vēl zemajā robā neiemet nezinu, kādu lieto otrs admins... bet acīm redzot arī nestabilu....
Vismaz daļēji atrisināju problēmu, sataisiju dizaina backup un attiecīgi izveidoju nepieciešamo mapi uz otrā saita un tajā ieliku to failiņu, caur vadības paneli palaidu un vismaz dizainu ieguvu bez ilga copy paste ar visu sadaļu dizainu :)
Paraksta nav
|
|
|
|