HTML
|
|
|
|
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
Nu es jau arī savu Ligzdu neesmu saglabājis. Bet, kad sāku ķēpāties gar savu "Tankadromu" un projektu faktiski vajadzēja taisīt no nulles ( nu ne gluži no nulles, bet tuvu tam), tad lai dabūtu precīzu šablonu struktūru, man nācās to mainīt pa 5-ām reizēm dienā. Pašu web lapu esmu pārlicis kādas reizes 30 un katru reizi to kopēju. Tad gan sāku izmantot to saglabāšanas iespēju.
Bet, ja tu neesi nevienu reizi saglabājis, tad reanimēt šablonu nevar! Vai nu meklē veco paraugu un ķēpājies pa jaunam, vai izmanto to kas ir, un manuāli ar rociņām visu visur liec. Citu variantu nav. Vismaz es nezinu. Ja tu nospiedīsi pogu - atjaunot veco šablonu, tad viņš tev atjaunos ucoz standartu. To, uz kura tu biji uzlicis to savu šablonu + ieliekot saglabāto CSS... murgs būs
Paraksta nav
|
|
|
|
ENIGMA
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 306
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@ENIGMA raksta .. :
Quote (Skorpions) Nu es jau arī savu Ligzdu neesmu saglabājis. Bet, kad sāku ķēpāties gar savu "Tankadromu" un projektu faktiski vajadzēja taisīt no nulles ( nu ne gluži no nulles, bet tuvu tam), tad lai dabūtu precīzu šablonu struktūru, man nācās to mainīt pa 5-ām reizēm dienā. Pašu web lapu esmu pārlicis kādas reizes 30 un katru reizi to kopēju. Tad gan sāku izmantot to saglabāšanas iespēju.
Bet, ja tu neesi nevienu reizi saglabājis, tad reanimēt šablonu nevar! Vai nu meklē veco paraugu un ķēpājies pa jaunam, vai izmanto to kas ir, un manuāli ar rociņām visu visur liec. Citu variantu nav. Vismaz es nezinu. Ja tu nospiedīsi pogu - atjaunot veco šablonu, tad viņš tev atjaunos ucoz standartu. To, uz kura tu biji uzlicis to savu šablonu + ieliekot saglabāto CSS... murgs būs
Nu tad paldies par to pašu, mēģināšu Pārveidot no jauna Vari vērt ciet ;)
Paraksta nav
|
|
|
|
Skorpions
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Skorpions raksta .. :
ieteikums! Ja veido no jauna, tad uzreiz padomā, ko tu vari šablonā ielikt, lai nebūtu pēc tam jāliek atsevišķi pa visām lapām. Es tev pat ieteiktu izveidot kādu testa portu. Visas bildes un failus liec īstajā portā zem jaunas mapes. Pat ja tev dubultosies tie attēli, arī tad liec jaunā folderī, bet pašu HTML veido citā portā. Respektīvi, tev sanāks tāds kā testa serveris, kas resursus šablonam ņems no īstā servera. Veidojot šablonu, lietotāji nemaz tā īsti nenojautīs - kas notiek. Un tad vienā skaistā saulainā naktī, tu visu šablonu no testa pārliksi uz oriģinālo.
Par cik tu bildes būsi licis jaunā folderī, tad vecos folderus varēsi izdzēst un varbūt vienlaicīgi atbrīvosies no mirušajiem failiem. Ceru, kad domu tu saprati.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|