Visticamāk neesi pareizi kodos iekļāvis globālos blokus. Un kurus kodus tu tieši mainīji Blog modulim? Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Tad ievieto šo kodu - Page with full entry text and associated commments Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
met vien kodus ka jau prasa, jo tiesam esmu redzejis sada tipa lapam blogu modulus ar video Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
Kur viņi būtu jāliek, izprovēju visas vietas, bet nekā :(
Šeit ievieto kodu no šīs lapas Blog->Page with full entry text and associated commments Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.