kas ir "visās lapās"? katram modulim ir šāda veida lapas, kuram Tev vajag? ej tik caur customize design un padzēs, tikai nesaki, ka gribi uzreiz visur ar 1 klikšķi izlabot, nenoslinko, atver 3 kodu lapas un gatavs. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
ej tik caur customize design un padzēs, tikai nesaki, ka gribi uzreiz visur ar 1 klikšķi izlabot, nenoslinko, atver 3 kodu lapas un gatavs.
Es zinu kā to izdarīt, vienkārši domāju ka var kaukā viņu uz ātro noņemt. Nu vismaz paldies par informāciju! Var TC. Ja es tev palīdzēju ieliec man + ;)!
nu tā vienkārši visu uzreiz nevar noņemt, jo šķirstot konkrēta moduļa lapas, mainās līdz ar to arī tā izvēlne, kas Tev parauga attēlā, tāpēc jau sanāk pašam pierediģēt atsevišķas kodu lapas pēc savām interesēm, un tā pat ir labāk, nevis, kad 1 vietā visu uzreiz, kad papildus izmaiņas pašam tā vai tā caur kodiem būtu jāliek klāt. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM