Sveiki! Kā var izdarīt lai man vēstuļu lapā rādās gan headeris, gan footeris un bloki. Darīju tā pat kā lietotāju lapai. Lietotāju lapai sanāca, bet vēstulēm- nē. Mans Page Editor, Site pages:
Nafig tev skrīns ja kodu valodu nerubī. Skrīns tev neko nedos! Tur būs tukšums un nekas vairāk.
Katrai lapai ir noteikti operatori kuri tur darbosies. Viņi ir piesieti pie ucoz dzineja - bāzes dizaina. Lai labotu to, tad tev pilnībā ir jāmaina savs dineja dizains /panel/?a=tmaker
Un es dikti šaubos, vai posta autors to spēs izdarīt. Labojot bāzes dizainu, pastāv liela varbūtība tam, kad tev nobirs vairāku moduļu dizians kas būs piesieti pie ārējiem CSS un skriptiem. Labot bāzes dizainu gatavam projektam ir diezgan riskanti. Tur ir labi jāpārzina ne tikai HTML, bet arī pašas ucoz nianses.
Tāpēc es saku - nekādīgi labot nevar. Paraksta nav
Es vienkārši, tur kur $GLOBAL_AHADER$ - aizstātu ar Top part of the website kodu. $GLOBAL_CLEFTER$ - aizstātu ar first block kodu $GLOBAL_BFOOTER$ - aizstātu ar bottom part of the websites kodu. Viss, nu, es tā vismaz daru, ceru ka kā palīdzēju. Paraksta nav