Sveiki es vēlētos uzināt to kā vai arī vispār var ielikt UCOZ mājaslapās SMShop priekš Cs 1.6 serveriem :) Ja kāds zina lūdzams palīdzēt ! Paldies visiem par savām idejām jau iepriekš :) ! Paraksta nav
nevar, jo ucoz neatbalsta php. bet, ja ļoti vajag, tad ar mani varētu kaut ko sabīdīt :) Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
Vēl ir variants tāds, ka paņem kādu bezmaksas hostu, ieliec tajā to sms shopu un uz savu ucoz lapu izvadi to ar frame tagu palīdzību. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
nopērc hostingu ar php, var vislētāko, var ruzonā, NAV SVARĪGI, galvenais lai darbotos 24/7. Lētākais esmu redzejis 8rub par hostingu. Tur uzliec suncore scriptus un savā cienītajā ucoz lapelē liec iframe kodus.
Pievienots (09.06.2013, 5:46:26) --------------------------------------------- Bet reāli es neredzu tam jēgu praksē, jo, ja man ir hostings ar php, tad kādam velnam pēc man ir vajadzīga ucoz lapele?
es jau sākuma domaju ka prosta SMShop var ielikt ucoz lapele bet laikam nevar tapec jau prasiju ka nezinu :) tagat zinasu ka var caur hostu :) Paraksta nav