suncore.lv help
|
|
PedoBearLv:D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 127
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@PedoBearLv:D raksta .. :
Sveiki! No viena weba paņēmu suncore.lv skriptu vai kā to dēvē,pārveidoju to ,lai man tas derētu priekš ucoza un man sanāca šādi(skatīt pielikumu!)
Bet laikam esmu izdzēsis neto ,lai augšā kur ir "War3 Xp,Forum,Unban" varētu tos paņemt,bet kā ,lai to atpakaļ iegūstu?
Un ,ja kāds man palīdzēs šo izlabot ,tad es gribu šādi: 1)Visas tās tabulas kuras ir kā vip sadaļā,vēlos tās redzēt "War3 Xp,Forum," izņemot "Unban",tur vēlētos tikai trīs tabuliņas,viena no tām būtu kā vip kur izvēlās cenu,otra būtu kur jāieraksta cs niks un pēdējā būtu kur ip jāievada. 2)Kur rakstīt "Unlock Code" tur vēlos tādu taisnstūri kurā būtu rakstīts "Nodot adminam" un viss ,kas ticis ievadīts tajās tabulās man atnāk kā pm un to visu es izdaru ko šī persona ir ievadījusi. Ceram neapgrūtināšu Jūs. Kods pielikumā!
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PedoBearLv:D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 127
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@PedoBearLv:D raksta .. :
Quote (JackDaniel) Viņš domāja,ka pa i-naudām pirks nevis īsto,tpc viņš viņu pārveidoj un tādā garā Vismaz kāds mani saprata.:D Tad kāds var man palīdzēt to ko es palūdzu izpildīt?Ja mācētu to izdarīt ,tad nebūtu man kādam šis mazais pakalpojums jālūdz,tā kā nemāku tpc vēršos pie zinošākiem cilvēkiem. :) Ja nevarat izveidot tos citus punktus,tad vismaz to ka man viss tas ,kas ir ievadīt tabulās man kā adminam atnāk uz pm.Pievienots (07.07.2013, 3:50:26) --------------------------------------------- UP! Pievienots (08.07.2013, 1:42:51) --------------------------------------------- UP! UP! UP! Pievienots (08.07.2013, 1:43:03) --------------------------------------------- UP! UP! UP! Pievienots (12.07.2013, 3:03:15) --------------------------------------------- Help taču kāds!
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|