Sveiki Ucozeri. Man ir neliels jautājums. Tātad - Es vēlējos uzzināt,vai ir iespējams ievietot Blogā vai pie News Isu aprakstu kopā ar Pilno ieraksta tekstu (Kā attēlā)? Savadak man tikai rādas viens raksta lauciņš.
Screens,lai saprastu manu domu - BILDE ŠEIT Paraksta nav
Ar to breaf ir tā,ka tas neko nemaina,vismaz tā ,kā man vajadzētu,viņš tikai saisina aprakstu,bet kad uzspiežu virsū apraksts tāpat ir ielīdis pie filmas. Paraksta nav
Hitman, /blog moduli - matereāls un komentari zem tā tātad tev tur ir $BRIEF$ kurš ir atbildīgs par aprakstu , izņem to un paliks $MESSAGE$ kas ir filma un būš bez aparksta. Tas tādā gadijumā ja pirmajā logā kā tev bildē bija ja liec - pievieno aprakstu un apakšēja video plijeara kodu. /// Ja es pareizi sapratu tevi. /news moduli šķiet neko mainīt nevarēja un nenošķirsi tik vienkārši aprakstu un filmu . .
Tu prasīji kā screen,nu es pateicu. Vajag tad precīzāk korediģēt savas velmes un screen...Lūgtums arī nākošreiz ievērot noteikumus un tēmas nosaukumu veidot atbilstoši tēmas saturam... Paraksta nav
JackDaniel, piedošanu,izrādījās ,ka Tev bija simtprocentīga taisnība un bija jāatzīmē ''brief''.. Iepriekš sapisos savās domās :D PALDIES! Paraksta nav