Sveiki! Man te šāda tāda problēma sanākusi ,ka dēļ linku izskata nevar footer'ī redzēt POWERED BY ,bet man negribas mainīt linku izskatu ,bet esmu uzlicis ucoz logo pie sabiedrotajiem. Mēģināju pielikt atsevišķu stilu tam POWERED BY ,bet krāsu nemaina. Vai par šo var mani nobanot vai nē?
Paldies jau iepriekš! Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
uzliec citu dizainu powered by @admin panel Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
Krāsu var caur CSS mainīt, bet jātaisa jauns kods, slinkums man. :D
es mēģināju pielikt div id un class ,bet krāsu nemaina...
QuoteKorijs ()
uzliec citu dizainu powered by @admin panel
esmu daudz ko aizmirsis. kur to var izdarīt? :D Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
uCoz banner and copyright adjustment ACP sākumlapā Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM