Sorting problēma & Zebra Stripes
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Janis95) Man vajag dabūt lai kad sortē (uzspiežot uz jebkura rādītāja), lai pirmās kolonnas cipari nemainās! jo tā ir vieta!
varbūt pārpratu, bet tomēr sanāk neloģiski - Tu paskaties citu statistiku - loģiski, ka paceļās cits spēlētājs, kur attiecīgi uzrādās viņa vieta, savādi būtu, ja vietu secība nemainītos.
Quote (Janis95) Un vēl es vēlos iegūt zebra stripes.. kjip viena rinda pelēka, viena balta, viena pelēka utt.. Bet viņām arī vajag palikt nekustīgām kad sortē!
tas ir vienkārši tā, ka kolonnām ir 2 veidu krāsa - balts, pelēks, balts?
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Janis95
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 7
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Janis95 raksta .. :
Quote (Korijs) varbūt pārpratu, bet tomēr sanāk neloģiski - Tu paskaties citu statistiku - loģiski, ka paceļās cits spēlētājs, kur attiecīgi uzrādās viņa vieta, savādi būtu, ja vietu secība nemainītos.
es domāju vietas nr.. kad sortē tad mainās cipars.. bet augšā vajag palikt ciparam viens loģiski..
Quote (Korijs) tas ir vienkārši tā, ka kolonnām ir 2 veidu krāsa - balts, pelēks, balts? nevis kolonām bet rindām.. balts,pelēks,balts,pelēks,balts,pelēks utt..
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|