Sveiki! Beidzot esmu izdomājis ko mēģināt uz php. Kāds var pateikt, kā uz woano var uzlikt ez.lv? Nu, piemēram: manalapa.woano.lv uz manalapa.ez.lv? Lai nebūtu tas woano, nu sapratāt? ;D Paraksta nav
Varēji jau ko labāku paņemt kaut vai kādu lēto hostingu. CP jābūt kaut kādam tur ar domain saistītam sūdiņam un tur arī ieliec, tad norādi domēna uzstādijumos to serveri un jābūt. Ceru saprati slinkums šodien sīki visu rakstīt. Paraksta nav
Esmu pats viņu izmantojis, nu nu manā skatījumā hunja agrak uz viņa pat nestradaja cs servera monitors galigs hunja es saku pec sava viedokla! Esi tāds kāds esi, neizliecies par citu persōnu
ja gribi es tev varu palidzet taisit woano majaslapu jo man bija uz woano webs cs bet vairs nau jo apnika es maku uzlikt forumu sms utt ja velies lai palidzu tad Mans skype -----> markusslipskis <iframe src="http://play.pandanda.com/panda.php?p=Parazits&w=200" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" align="left" style="border:none; overflow:hidden; width:200px; height:272px"></iframe>