Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // SPĒĻU INDUSTRIJA » INFORMĀCIJA PAR SPĒLĒM » Apskati » Chivalry: Medieval Warfare (chivalry)
Chivalry: Medieval Warfare
Korijs
Ceturtdiena, 07.01.2016, 6:36:58 | Ieraksts #1
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Korijs raksta .. :



CHIVALRY: MEDIEVAL WARFARE

Chivalry: Medieval Warfare ir daudzspēlētāju režīma cīņas spēle, kuru izveidoja Torn Banner Studios 2012. gadā kā datorspēļu versiju, laika gaitā papildinot spēles pieejamību arī citās platformās, t.i. Xbox 360, PS 3, PS4, OS X & Linux. Spēles tematiskā un saturiskā darbība notiek viduslaikos, kur šīs spēles kontekstā cīņa savstarpēji norisinās ar šķēpiem, zobeniem, āvām, lokiem u.c. tamlīdzīgiem tam laikam raksturīgiem ieročiem. Spēle norisinās starp divām komandām: Agathian Knights un Mason Order, lai gan spēli noteikti nevar nosaukt par ierobežotu divu komandu dēļ, ja ņem vērā virkni spēles režīmu jeb paveidu.



Chivalry: Medieval Warfare spēles režīmi:

Free for All - kaujas laukā katrs cīnās par savu izdzīvošanu - pretinieki ir visi.
Duel - 1x1 dueļu cīņu turnīri, kur katrs dalībnieks cīnās par labāko uzvaru rādītāju kopsummā.
Team Deathmatch - nepārtraukta komandu spēle - ar regulāru spēlētāju atdzimšanu pēc nāves, kurā vienai komandai no divām ir konkrētā laika periodā jāsasniedz nogalināto pretinieku skaits.
Last Team Standing - katram spēlētājam ir viena dzīvība, cīnoties par komandas uzvaru, kur vienam uz arēnas cīņas lauka ir jāpaliek dzīvam, vienlaikus papildinot šī režīma cīņas laukumus ar papildus elementiem.
King of the Hill - komandas cīnās par to, lai arēnā kā cīņas laukumā ilgstošu laika periodu noturētu konkrētu teritoriju savā pārvaldībā.
Capture the Flag - komandu cīņa par pretinieku karoga iegūšanu un nogādāšanu savā bāzē, vienlaikus sargājot savas komandas bāzē esošo karogu, lai sasniegtu 3 iegūto karogu kopskaitu uzvarai spēlē.
Team Objective - komandām tiek piešķirti uzdevumi - vai nu uzbrukums vai arī aizsardzība, līdz ar ko spēlē ir jāveic konkrēti uzdevumi, lai komandu iegūtu uzvaru.



Chivalry: Medieval Warfare spēlētāju klases:

Spēles sākumā spēlētāji var izvēlēties komandu - Agathian Knights vai Mason Order, kur atšķirība starp tām ir krāsai un bruņojumam vizuālajā ziņā, bet toties spēlētāju klases ir daudzveidīgākas, ņemot vērā to, ka katrai klasei ir virkne papildus ieroči, kā, piemēram, ja izvēlamies bultu šāvēju, tad viņam var pielāgot dažāda tipa bultu lokus, t.sk. arbaletus u.tml, kur katram līdzīga tipa ierocim ir atšķirīgi parametri - ātrums un stiprums. Papildus tam - ir primārie, sekundārie un īpašie ieroči.

Spēlētāju klases ir: Archer - Man-at-Arms - Vanguard - Knight



Sākot spēli tiešsaistē ar citiem spēlētājiem, konsulē tiek piedāvāta virkne serveru, sākot ar tiem, kuri ir paredzēti spēlētājiem no 0 - 15. rankam jeb jauniņajiem, kā arī nopietna līmeņa spēlētājiem, tāpat arī spēles dažādu režīmu serveri. Spēlēt serveros var ikviens, jāskatās tik kā ar pingu un fps, tāpat arī jāuzvedās adekvāti, jo serveros regulāri tiek veikti balsojumi par konkrētu spēlētāju izmešanu no servera u.tml. Varbūt kādam netīk tas, ka arī savējos var mierīgi nokaplēt, bet jāteic tā, ka jāmācās spēlēs un jāsavalda savi asmeņi, jo par uzbrukumu savējiem tiek piešķirtas papildus atdzimšanas sekundes. Jo ilgstošāk un veiksmīgāk tiek spēlēts, jo vairāk XP jeb pieredzi Jūs iegūstat sev kā spēles spēlmanim, kas attēlojas kā ranks @TAB, Jums esot kādā no serveriem.

Cīnoties serveros pret citiem, var izmantot dažādas cīņas kustības, t.i. kustību trajektorijas pārvaldīšana, kas būtiski ietekmē sitiena trajektoriju, tāpat arī protams standarta sitiens, kuru papildina īpaši sitieni, t.sk. spēriens ar kāju, lai pagrūstu pretinieku.



Spēli var iegādāties @steam šobrīd ar 90% atlaidi par 2,29 no oriģinālās 22,99 cenas šeit - http://store.steampowered.com/app/219640/

Kopumā tehniskās prasības spēlei nav lielas:

CPU: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon 64 X2 2.7 GHz

RAM: 2GB

OS: Win XP

Video karte: ATI Radeon HD 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher

Brīva vieta diskā: 3GB

Video ieskats par spēli Chivalry: Medieval Warfare:



p.s. @steam ir arī vecāka gada versija kā Free to Play - "Age of Chivalry", ja kādam ir vēlme rast priekšstatu nedaudz


Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM

uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // SPĒĻU INDUSTRIJA » INFORMĀCIJA PAR SPĒLĒM » Apskati » Chivalry: Medieval Warfare (chivalry)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380
Foruma atkarīgais
wuxmachine
UWM karma: 157
Foruma atkarīgais
Robiits
UWM karma: 87
Foruma šamanis
0wn3r
UWM karma: 80
Foruma atkarīgais
H[o_0]LiGaN
UWM karma: 78
Foruma atkarīgais
Spanky
UWM karma: 76
Foruma viszinis
Ar4ssS
UWM karma: 74
Foruma atkarīgais
Profth3tic
UWM karma: 55
Foruma atkarīgais
emciits
UWM karma: 52
Foruma atkarīgais
JackDaniel
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Antikrists
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Ken_D
UWM karma: 50
Ielāde...