5x5 lol east custom
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Ik pēc pāris nedēļām rīkoju 5x5 LOL EAST Draft pick Custom spēles.
Ja neesi aizspriedumains pret custom tipa spēlēm un gatavs izspēlēt 2-3 spēles "random" sadalījumos, tad vari pievienoties.
Jābūt vismaz 6 čempioniem.
Spēle svētdien 19:30.
Interesentus @pm.
Priecāšos redzēt jaunas līgas sejas.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Ken_D, nekautrējies, uztaisi kādu profilu @EAST ^_^
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
nu nezinu, kas tur tik problemātisks, drīzāk ar 1lvl parādīsi labāku sniegumu pret citiem 1lvl'iem, kamēr pats ar citu profilu būsi satrenējies kā rankeds kā jau visi citi saucamie "smurfi", kuriem ir "low level" papildus profili.
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
nu saņemās puiši, nav vajadzība pēc superīgām spēles prasmēm :) .. bet gan bez iespringšanas salasīties 10 savējiem, lai saspēlētu.
ir bijuši, kuri šādam pasākumam no west uztaisa estā profilu lai pievienotos.
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
JackDaniel, tad raksti jau savlaicīgi man pmu vai sazinies @aimskillz, ja gribi aizņemt vietu uz 7dienas vakara spēli.
|
|
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Es nezinu, diezvai tikšu. Un, man var arī gadīties, tā, ka mans LMT internets var vairs negribēt daroties, vislaik lagošu ar 1000+ pingu vai būšu afk un nevarēšu konektoties. ;d Nē, labi, es nepiedalīšos.
____
Laboju, es piedalīšos, ceru, ka nets nesāks raustīties. : D
Paraksta nav
|
|
|
|