3. Mājaslapas pamatinformācija, piedāvājumi & citas iespējas: ST.Gaming ir jauna CS`a komanda kura meklē aktīvus un pieredzējušus spēlētējus Paraksta nav
Nemelošu. Tipisks WEB. Tādu ir ja ne simtiem, tad tūkstošiem. Augšā izvelē ir rakstīts FAILI, bet TROLOLO link iet uz Sākumlapu. Forums ir neaktīvs, bet tas ir piedodāmi, ja lapelē ir tikai 5 lietotāji un 1 no viņiem esmu es. Pilns jaunumu izskats ir šķībs greizs nepareizs priekš parastiem lietotājiem. Bet nu, protams, Dienas bilde 10/10!!! Vispār man sāk likties, ka mājaslapu izveide noīmē piereģistrēties uCoz un sabāzt savā lapelē gatavu dizainu un skriptus. Visas lapeles par spēlēm izskatās, kā divi ūdens pilieni. Skumīgi! P.S. Saites jaunumus jāraksta bez kļūdām.
Ko Tu pūties, webs nau 100% pabeigts! Webs pastav 1nu dienu, tāpēc arīir tuš un nau lietotāju (facepalm), gribu redzet ka tu pa 1dienu dabus aktivu webu!, unkur man kkas greizs? Paraksta nav
Converse, Nu vairs jau nav greizs. Otrkārt, nevis vienu dienu, bet gan apmēram nedēļu. Labi aktivitāte ir piedodama. Bet Nu kaut-kas trūkst tev tur. Bišku fleš var būt pielieto logotipā? Savādāk reāli vnk kaut-kur nokačāts nesmuks dizains, bilde un vsjo. P.S. Web-meisteru ģildes noteikums #1: "Webs, nekad nav pabeigts! Pabeigts webs, skaitās pamests."
Quote (Converse)
webs nau 100% pabeigts!
Vienkārši ņem vērā to, ko tev cilvēks ar pieredzi stāsta.