Crafters
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
1. Mājaslapas nosaukums - Crafters
2. Mājaslapas adrese (http://adrese.ucoz.lv) - http://crafters.ucoz.lv/
3. Mājaslapas pamatinformācija, piedāvājumi & citas iespējas (apraksts) - Filmas, Seriāli, Mūzika, Video, Joki, Forums, minecraft, Minecraft serveris ! ;)
Serveris vēl taisa spawn, drīz būs atvērts, Filmas, Seriāli, Mūzika, Video, - pašlaik vēl nestrādā, būs ar laiku ! :)
Paraksta nav
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
1. Portālu sauc Crafters, ar C, bet pirmajā sānu blokā jaunākie lietotāju uzsākas ar B ikonu, kas ir no biedriem portāla: http://biedriem.ucoz.lv/BieDriem/b.png ; tur varētu vnk smuku informeri uztaisīt ar lietotāju avatariem, bet lai paliek tieši 3.
2. Vienkāršs sīkums, ja vsp tā nav iecerēts, patulkot jaunumu moduļa valodu - added, date, read more u.c.
3. Man vienmēr pašam personīgi ir nepaticis tāda lieta kā log in form bloks kaut kur vidū vai vēl labāk pašā apakšā nomsts, liec augšā, ja viesis ienāk un grib reģistrēties, viņam vēl jāmeklē, kur to var izdarīt u.tml.
4. Favicon ikoniņu ieliec savu
5. Lejasdaļā jāsalabo - Ad unit lauki, kur saturs ir angļu valodā, bet vari izmantot savas mājaslapas labā.
6. Mini-čatam vai nu neesi ielicis dizainam paredzēto čata moduļa dizainu vai arī jāieliek pašam tāds, ja nē izlabo krāsas, ieliec kādu līniju, jo pgaidām tas izskatās bojāts.
7. Smuki jau smuki - tādas košas krāsas un lielas minicraft bildes, kuras mainās, bet vai neesi padomājis par mājaslapas papildināšanu tieši minecraft tēmā? ne tikai menu redzams sākums, serveris, filmas, forums!? nu vismaz man pagaidām šķiet, ka esi pievērsies tieši minecraft, par cik vēl tā hedera bilde ir - MINICRAFT, lai gan teici, ka būs klāt vēl visādi joki u.tml; kāpēc neviens nevēlas kāda konkrēta lauciņa lapu? bet nu tas tā..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Jap, ņemšu tavus ieteikumus vērā, bet: Quote (Korijs) 6. Mini-čatam vai nu neesi ielicis dizainam paredzēto čata moduļa dizainu vai arī jāieliek pašam tāds, ja nē izlabo krāsas, ieliec kādu līniju, jo pgaidām tas izskatās bojāts. Es nevaru atrast piemērotu čata ziņu izsatu, ja kādu ielieku - sabojājās vēl vairāk, es gribētu tādu, kāds ir latfilmas.com, bet nevaru atrast ! ;)
Quote (Korijs) tur varētu vnk smuku informeri uztaisīt ar lietotāju avatariem, bet lai paliek tieši 3. Njaa, man ar tādu jau gribētos, bet, es nevaru atrast neko tamlīdzīgu ! ;) Ja varat palīdzēt, lūdzu iesakiet ko, vai iedodiet kādu kodu, kurš skaisti izskatīsiesm, pacienāšu ar reputāciju ! :)
Paraksta nav
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Duck) Njaa, man ar tādu jau gribētos, bet, es nevaru atrast neko tamlīdzīgu ! ;) Ja varat palīdzēt, lūdzu iesakiet ko, vai iedodiet kādu kodu, kurš skaisti izskatīsiesm, pacienāšu ar reputāciju ! :)
te ir kaut kas, pārējo improvizē http://ucozwebmeistars.ucoz.lv/forum/6-63-1
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|