|
Raitiz
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 406
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Raitiz raksta .. :
Sveiks kolēģi,kā jau pamaniji mums ir tāds darbiņš.... :D
Sāksim ari mīnusiem: * ienākot mājas lapā uzmetas logs : wow ( Apnikusi uzlecošā reklāma?? Ielogojies saitē, un viņu vairs neredzēsi.) Protams domāju ka daudzi nereģistrēti lietotāji šo portālu apmeklē un nu ļoti daudzas reizes nospiež nost pogu : Aizvērt logu. Pēc manām domām tas dauziem apnīk. *Nospiežam logam pogu: Aizvērt logu un ieejam sadaļā Forums un tur bāāāc: ( Diemžēl, bet viesiem nau atļauts skatīt forumu,ja vēlaties skatīt forumu, ielogojaties, vai reģistrējaties lapā. ) Cik pēc savas pieredzes un citu pieredzes daudzi momentāli pamet šo protālu. ( MANAS DOMAS: To vajadzētu novākt: un atļaut ienākt personai kas šeit nekad nav bijusi,domāju ka daudz kas interesēs visādas lietas kas tev tur atrodas.. ) * Forumā it kā būtu viss okei, tik man prasītos nedaudz krāsas ( mans viedoklis_ Cik es pamaniju tas ir pagaidām viss. :)
Un ķeramies pie plusiem: !
* WOW,pēc manām domām, viss smuki salikt pa plauktiņiem, jaunumi ir forši saprotami,nerakstam nekādos pok3 variantos. * Dizains ir vienādās krāsās,nav katras navigācijas logs katrā krāsā. * Sadaļas - Par Mums,Video vismaz ir atvērtas,domāju ka pagaidām uz šīm sadaļām lietotāji kuri nav reģistrējušies apmeklē vairāk. * Sākumlapā - Pēdējie posti - ( Tas ir labi, uzreiz viss ir saprotams par ko iet runa un nav "jārokās" pa visu portālu lai atrastu kas atbildēja uz manu jautājumu forumā. ( Piemērs)
Un kā Jūs domājat?
Paraksta nav
|
|
|
|