3. Mājaslapas pamatinformācija, piedāvājumi & citas iespējas (apraksts) - Dažādi uCoz dizaini Latviešu valodā , gatavi lietošanai, skripti, informeri, materiāli priekš uCoz.
Drīzumā būs arī RIp studija (Rip dizaini, skripti utt)
Pašlaik portāls ir vēl patukš, bet ar laiku tajā būs pieejami daudz vairāk materiālu!
Meklēju arī moderātorus un dizainu augšuplādētājus!
Dizains lapai pašai tīri neko. bet ja turpināsi taisīt tādus dizainus ka to walking dead tad. par projekta izauksmi vari aizmirst. iesaku 1 dizainu taisīt un un apdomāt ne mzāk kā mēnesi, un visu pilnībā gatavo savu, nevis aizņemies no kā.
tad tavs portāls neattaisnos tā nosaukumu. drīzāk tie būtu RIP skins http://myvinyldecal.shop/
Nu dizains man ar patīk un ka jau redzēji, ja redzēji pēc kategorijām tad dizaini būs visādi, mekl''su tulkošu, labošu - publicēšu!! Tagad jau gatavoju 3 dizainus publikācijai... Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
publikācijai?! :D Pareizi jau būtu publicēšanai, bet nu tā ir tava valoda :D Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
mmmm smuks dizains bet kads var pateikt kur tadu var dabut ?????
Tādas lietas jautājam privāti. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.