W.A. TheMarkus
|
|
Marks
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1472
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Marks raksta .. :
Nu tad nu es sākšu šo lietu ko sauc Parādi Savu Projektu Mana Projekta Nosaukums ir W.A. [Pilnais versions WebAkadēmija] Tematika: HTML, HTML5, CSS3, CSS,... video pamācības, nekāda sakara ar IPB, vai citiem lapu dzinējiem. :)
Viss vēl tiek izplānots un tamlīdzīgi un nekādi tur materiāli vēl netiek likti. ja kādam ir idejas, vai vēlme kļūt par vienu no komandas iedru drukājam te, izvērtēšu jūs un ja būs labi iedošu test laiku. Kura laik';a sevi būs jāpierāda pa visiem 110%. :D
Projekta pamatinformācija būs balstīta uz videomateriāliem, jo daudziem ir tā ka viņi labāk visu apgūst skatoties nekā lasot un drukājot. Tāpēc arī tā.
Video būs dažādiem līmeņiem, sākot ar iesācējiem beidzot ar lietpratējiem.
Projekta adrese: http://web-akademija.dehost.lv/ pagaidām subdomēns, skatīšos ja būs pietiekama aktivitāte. tad padomāšu arī par domēnu.
Forums gan pārvarā redzams ENG valodā, un pa druskai tulkoju uz LV. esmu pabeidzis tikai core/Members sadalu public . ACP neredzu jēgas tu;kot uz LV, tur man labāk patīk ENG.
Lapas Bilzuks:
http://myvinyldecal.shop/
Connect with me on discord: Marcis Kols
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
nevis apzināti maina, bet ar dažu ļaunprātīgu starpniecību nepieciešams ķerties pie jauniem darbiem.
nu veiksmi, lai nu kā, iepriekšējie sniegumi patika daudz labāk.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|