kinofilmnet.tk atveras jeb atgriežas!!!
|
|
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Quote (soony) es zinu kas šis ir pa dizainu man ari bija domas viņu likt uz filmu web kadreiz vai kas to dizainu nesi taisijis tu ! tu tikai esi izmainijis nedaudz viņu !
:D:D:D:D:D:D Vecais Tu gan proti smīdināt!!! Sāksim ar to, ka Tev šis dizains nekādigi nevarēja būt, jo tā RIPS iznāca tikai maija beigās... Otrkārt, tas sākumā nebija kino dizains, bet gan futbola.
Ja Tu saki, ka es te esmu kautko nedaudz pārveidojis, tad Tu madies (pats drošvien neproti neko un piesien savu neprasmi citiem). tā ir tipiska jauniņo pazīme. :D
šim dizainam esmu mainījis visu apmēram uz 90-95%, visi informēri ir mani (atgādinu, visi), mini profils un lietotāja profils ir mans, kurus veidoju no nulles, statistika blokos arī ir mana. mini čatu veidoju arī o nulles par paraugu tam ņēmu IPB čatus. Skripts - grāmatzīmes ir manis veidots... Visi materiālu izskati (filmām, recenzijām un jaunumiem) ir manis veidoti no nulles. :D Visas topu sadaļas un to informēri ir mani veidoti, no nulles (gandrīz).
Tākā čali savu neprasmi nepiešuj citiem, man arī tā agrāk bija, rekur kad sāku sēdēt UW centos citiem pierādīt, ka viņi neko neprot lai gan profi. :D ;D
Un iemācies lasīt - TB izlasi ko rakstīju sākuma!
Paraksta nav
|
|
|
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Quote (Ar4ssS) šim dizainam esmu mainījis visu apmēram uz 90-95%, visi informēri ir mani (atgādinu, visi), mini profils un lietotāja profils ir mans, kurus veidoju no nulles, statistika blokos arī ir mana. mini čatu veidoju arī o nulles par paraugu tam ņēmu IPB čatus. Skripts - grāmatzīmes ir manis veidots... Visi materiālu izskati (filmām, recenzijām un jaunumiem) ir manis veidoti no nulles. :D Visas topu sadaļas un to informēri ir mani veidoti, no nulles (gandrīz).
Paldies, ka paskaidroji, tiešām prieks, ka esi pats daudz darījis. c:
Paraksta nav
|
|
|
|
|