www.CSHQ.ucoz.lv
|
|
|
|
|
skyr
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 122
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@skyr raksta .. :
Quote (DestinatioN) Pirmkrt, Dizainu noripot no citām mājaslapām nau aizliegts Pierādi kad es no Tevis noripoju! Carbūt tu no manis noripoji,paņem un pierādi! Un par nosaukumu ''Ja nezini tad vnk aiz*er savu muti'' ;)
Varbūt jau nav, bet es darīšu visu, lai tu paliktu bez dizaina. Pierādu? Pierādi ka tas ir tavs, jo tev nekā nav, tikai vienas tukšas bildes, bez .psd . Par nosaukumu - nedomāju ka CSHQ būtu tik nožēlojami un hostētos uz ucoz. :D :D
Tev mozgs nerubī, zodz dizainus, zodz nosaukumus, nu nulle. :( Žēl tevis.
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (DestinatioN) Man ar tevis žēl,nejau mani pa geju apd*rš :D Tu esi nožēlojams čīkstulis! :D Tu vnk esi kkāds 14 gdīgs bērns kurš prot braukt tikai ar muti! Man nau laiak ar tevi te strīdēties puisīt P.S Saruna izbeikta!
Tu esi vēl nožēlojamāks :) neaizmirsti, ka no manis saņēmi banu http://pick.lv/bans/ban_details.php?bid=4168 + Jums tur kaut kāds stojaks - smagi.. (fake)
tl.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|