Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // ATPŪTAS STŪRĪTIS » INFORMATĪVIE RAKSTI » Pasākumi » VOICE OF DAVID GUETTA- JD DAVIS (JD DAVIS)
VOICE OF DAVID GUETTA- JD DAVIS
Korijs
Pirmdiena, 01.08.2011, 0:03:55 | Ieraksts #1
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Korijs raksta .. :



Piektdiena, 12. augusts 19:00 – 13. augusts 07:00
OGRES ESTRĀDE, Jāņa Čakstes prospekts 2, Ogre, Ogres novads, LV-5001, Latvija
Māksla, Mūzika


"Danenbergsons Events" izklaides pasākumu aģentūra sadarbībā ar Ogres estrādi, šī gada 12. Augustā, ielūdz Jūs uz ekskluzīvu vasaras sezonas pirms-noslēguma burziņu kopā ar JD DAVIS!

Pēc vairāk nekā 2000 apmeklētāju atsaucības "Danenbergsons Events" uzņēmuma atklāšanas pasākumā, Mežaparkā, idejas tēvs, Edgars Danenbergsons, sper savu nākamo izaugsmes soli Latvijas deju mūzikas kultūras pilnveidošanas jomā, producējot, vien tikai ar mazliet vairāk kā divu mēnešu intervālu, savu otro ballīti šovasar!

12. Augustā, Ogres estrādē, uzstāsies šodienas pasaulē populārākā producenta, (wait for it?) jā, tiešām, David Guetta skaņdarbu "The World is Mine", "In Love With Myself" un "Always" līdzautors un balss - JD DAVIS!

JD DAVIS un David Guetta kopdarbi, starpcitu, ir nevien pabijuši un izgaisuši apvienotās karalistes un citu eiropas valstu mūzikas un video čārtu aukšgalos, kas lielākoties ir tipiski mūsdienu hītiem, bet arī iekarojuši savu lauciņu starp pasaules labākajām deju mūzikas klasikām - kurš gan ir spējis aizmirst neaizmirstamo "The World is Mine"?

Arvien augošie, vairāki miljoni skatījumu JD DAVIS mākslas darbiem dažādos YouTube kanālos tiešām izsaka daudz! Arī viņa oriģināl darbi "Closer to Me", "Good Thing", "Life in The Extreme" ir savaldzinājuši nemazums deju mūzikas gardēžu visā pasaulē...

JD DAVIS vokālā DJ performance, vairāki desmiti kvadrātmetru video projekciju uz LED ekrāniem, pirotehnikas šovs, skaņdarbu selekcija no vairākiem Baltijā populāriem dīdžejiem un, protams, vairāki tūkstoši cilvēku vienuviet, vienoti mūzikā...

Ogres estrādē, gadu gaitā, esam sastapuši Tiesto, Paul van Dyk, ATB un citus "A" listes mūziķus, kuri iepriekš pulcējuši līdz pat 20,000 cilvēku - 12. Augusts noteikti nebūs izņēmums!

Biļetes uz 12. augusta pasākumu varat iegādāties biļešu servisa kasēs, savukārt informāciju par īpašajiem biļešu piedāvājumiem meklējat mūsu Facebook (http://www.facebook.com/DabenbergsonsEvents) un Draugiem.lv (http://draugiem.lv/DanenbergsonsEvents) lapās!

Tiekamies jau pavisam drīz - 12. Augustā, Ogres estrādē!
http://www.bilesuserviss.lv


Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM

uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // ATPŪTAS STŪRĪTIS » INFORMATĪVIE RAKSTI » Pasākumi » VOICE OF DAVID GUETTA- JD DAVIS (JD DAVIS)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380
Foruma atkarīgais
wuxmachine
UWM karma: 157
Foruma atkarīgais
Robiits
UWM karma: 87
Foruma šamanis
0wn3r
UWM karma: 80
Foruma atkarīgais
H[o_0]LiGaN
UWM karma: 78
Foruma atkarīgais
Spanky
UWM karma: 76
Foruma viszinis
Ar4ssS
UWM karma: 74
Foruma atkarīgais
Profth3tic
UWM karma: 55
Foruma atkarīgais
emciits
UWM karma: 52
Foruma atkarīgais
JackDaniel
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Antikrists
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Ken_D
UWM karma: 50
Ielāde...