Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // ATPŪTAS STŪRĪTIS » INFORMATĪVIE RAKSTI » Pārējais.. » Slimnīcā nonāk nežēlīgi sists trīs gadus vecs bērns
Slimnīcā nonāk nežēlīgi sists trīs gadus vecs bērns
Ronalds
Piektdiena, 20.05.2011, 0:28:48 | Ieraksts #1
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 37

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@Ronalds raksta .. :

Šorīt Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā nogādāts trīs gadus vecs puisēns, kuram ārsti konstatējuši smagus miesas bojājumus – bērns ticis sists. Ātro palīdzību bija izsaukuši bērna vecāki. Policija ierosinājusi kriminālprocesu, šovakar ziņoja LNT raidījums „Degpunktā”.

Māte zvana ātrajai palīdzībai

Ātrā medicīniskā palīdzība šorīt ap pulksten pusastoņiem rītā saņēmusi izsaukumu uz kādu dzīvokli Rīgā, Pērnavas ielā. Zvanītāji bijuši trīs gadus veca zēna vecāki.

Izsaukuma ieraksts liecina, ka zvanījusi māte, kura informējusi mediķus, ka bērnam palicis slikti. Viņa mediķiem klāstījusi, ka bērns dzēris ūdeni un tad viņam kļuvis slikti. Māte sacījusi, ka bērns esot pie samaņas, tikai viņam „pārgriezušās acis” un tekot asinis no rīkles.

Sieviete mudināja mediķus ātrāk braukt uz dzīvokli, vēstīja „Degpunktā”. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Villere raidījumam atzina, ka, mediķu brigādei, ierodoties pie bērna, kļuvis skaidrs, ka mazajam nodarīti smagi miesas bojājumi.

Slimnīcā cīnās par puisēna dzīvību

Cietušais bērns ticis nogādāts Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS). Kā informēja „Degpunktā”, puisēna ķermenis esot burtiski no vienas vietas zilumos, iespējams, bērns ticis sists smagi un sistemātiski.

Šobrīd ārsti cīnoties par puisēna dzīvību, viņam svarīgākās dzīvības funkcijas tiekot nodrošinātas mākslīgi. BKUS pārstāve Romēna Namniece informēja, ka cietušais bērns ievietots intensīvās terapijas nodaļā.

„Bērna veselības stāvoklis ir vērtējams kā smags, bērns ir bezsamaņā, viņš tiek arī mākslīgi elpināts. Bērns ir guvis daudz sasitumu, zilumu, brūces, un šie zilumi un brūces ir gūti dažādos laika posmos - tātad ir gan svaigi sasitumi, gan arī senāki sasitumi un brūces,” tā raidījumam norādīja Namniece.

Policija ierosina kriminālprocesu

Jau dažas stundas pēc izsaukuma saņemšanas Valsts policija ierosinājusi kriminālprocesu par cietsirdīgu un vardarbīgu izturēšanos pret mazgadīgu personu, tā raidījumam apstiprināja policijā.

„Degpunktā” rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka vecāki notikušo skaidrojot tā, ka it kā bērns esot saņēmis sodu par to, ka mocījis kaķi. Incidents ar kaķi esot noticis it kā pirms trīs dienām, un sodu pret bērnu vērsuši, iespējams, mazā puisēna vecāku ģimenes draugi.

Savukārt mediķi raidījumam pauduši uzskatu, ka šādus miesas bojājumus pa visu ķermeni bērns nevarējis gūt, nejauši pakrītot. Villere sacīja: „Acīmredzot tur ir bijis kāds nopietnāks iemesls, kāpēc bērns atradās tādā stāvoklī.” Villere pieļāva, ka tā, iespējams, varējusi būt fiziska vardarbība pret bērnu ilgstošā periodā.

Policija pagaidām neesot atklājusi, vai kriminālprocess ierosināts pret vienu no vecākiem vai abiem. Tāpat nesniedza nekādu komentāru par to, vai „Degpunktā” rīcībā esošā versija par bērna sodīšanu kaķa dēļ varētu būt patiesa.

Raidījums vēsta, ka sitiena pēdas uz puisēna ķermeņa neesot atrastas vien uz pēdām un dzimumorgānu rajonā, tiesa gan, tā ir neoficiāla informācija.


Autors: tvnet.lv


Paraksta nav

Marks
Piektdiena, 20.05.2011, 4:32:35 | Ieraksts #2
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1472

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Marks raksta .. :

Smagi, smagi mazajam klajies ... :(

http://myvinyldecal.shop/

Connect with me on discord: Marcis Kols


uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // ATPŪTAS STŪRĪTIS » INFORMATĪVIE RAKSTI » Pārējais.. » Slimnīcā nonāk nežēlīgi sists trīs gadus vecs bērns
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380
Foruma atkarīgais
wuxmachine
UWM karma: 157
Foruma atkarīgais
Robiits
UWM karma: 87
Foruma šamanis
0wn3r
UWM karma: 80
Foruma atkarīgais
H[o_0]LiGaN
UWM karma: 78
Foruma atkarīgais
Spanky
UWM karma: 76
Foruma viszinis
Ar4ssS
UWM karma: 74
Foruma atkarīgais
Profth3tic
UWM karma: 55
Foruma atkarīgais
emciits
UWM karma: 52
Foruma atkarīgais
JackDaniel
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Antikrists
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Ken_D
UWM karma: 50
Ielāde...