* Lietotājvārds (+ iepriekšējie vārdi, ja ir mainīti) flojo & Necta & Kervalin * Reģistrācijas dati (skat. profila info) Piektdiena, 28.09.2012, 3:29:04 * Ierakstu dati (forums, komentāri - skat. profila info) | forums(26) | * Vidējā aktivitāte šeit (cik bieži apmeklējiet portālu) Ienāku vairākas reizes dienā (apmēram 4-10) * Brīdinājuma līmenis (skat. profila info) 0% * Pamatojums pieteikumam? Ar uCoz strādāju diezgan daudz, un, manuprāt, nebūtu par ļaunu būt Oldschool grupā, jo vienmēr varu palīdzēt kādam kā arī pamācību veidošana arī neklibo. http://vidaki.do.am - Jau 20. decembrī!!!
Kervalin, Atteikts,takā ieraksti ar par maz,jo reģistrēšanas ilgumu nepietiek,+īpaši daudz neesmu redzējis tevi darbojoties šeit!! Bet skaties,Korijs varbūt pārdomās Paraksta nav
* Lietotājvārds mrhaha * Reģistrācijas dati: Svētdiena, 20.03.2011, 10:03:51 * Ierakstu dati: forums(163) * Vidējā aktivitāte šeit (katru otro dienu) * Brīdinājuma līmenis (0%) * Pamatojums pieteikumam? Esmu te jau no pirmsākumiem. UW ir palīdzējis ļoti daudz un uzskatu ka es arī daļai lietotāju esmu daudz izpalīdzējis!
* Lietotājvārds (+ iepriekšējie vārdi, ja ir mainīti) Cookie * Reģistrācijas dati (skat. profila info) 2013.09.11 * Ierakstu dati (forums, komentāri - skat. profila info) Foruma ieraksti 0 lkm * Vidējā aktivitāte šeit (cik bieži apmeklējiet portālu) Bušu aktīīvs. :) * Brīdinājuma līmenis (skat. profila info) 0% Paraksta nav