Te atbildi TIKAI ES, nevis "es domāju, ka Tev..", domas izsakam citur. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
SunCider, Es uzskatu, un domāju, ka Tev nespīd, vismaz pagaidām, ieraksti tikai 57, reti tevi redzu forumā. Jābūt aktīvākam, maz materiālus arī no Tevīm redzu!
Nu es tagad sāku likt dizainus un skriptus drīz sākšu likt Ripoju HTML dizainus ,bez skriptiem(ucoz,php saitus) Ja kādu dizainu vajag raksti man skypā - danix9112
Edža, rediģē savu pieteikumu ar šo rindu: Linki uz Jūsu pievienotājām foruma tēmām
SunCider, vēl padzīvojies forumā aktīvi & tad, ja nu kas, piedāvāšu grupu privāti! Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM