UW lietotāju sekmes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Praktiskā krievu valoda - 6, ņemot vērā, ka par runāšanu, kura bija veiksmīga, tur varēja nopelnīt tikai 1 balli, pārējais ir gramatika. Papildus tam, par cik biju pirmajā grupu pusē, tad nākamajām kd & eksāmens nemainījās, varēja pārējie pasēdēt ar kopijām, lol.
Nozaru informācijas avoti - 9, zināma atzīme, bet nav izlikta ..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Robiits
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 752
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Robiits raksta .. :
Quote (Batista) Tu nopietni zpd dēļ vasarnieki? :D Es viņu pirmajā gadā kko tur sataisiju un tā arī nenoprezentēju pat šogad. Protams draudēja ka skolu nebeigšu, bet nu tā ir diršana :D Nē nu ja nopietni, tad es neticu, ka būtu atstāts uz otru gadu, ja man nebūtu bijis uz vasaras darbiem, jo manas sekmes ir labas, pat ļoti un esmu viens no gudrākajiem skolēniem skolā, ne tikai mācību ziņā, bet nu 2.semestrī sanāca tā, jo bija daudzi nomācoši apstākļi, veselības problēmas, ģimenes, attiecību problēmas un tā, tāpēc domāju, ka tas mīkstinātu to visu.
Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
|
|
|
|