Grupa: Viesis

UWM FORUMS · PORTFOLIO · VIETŅU TOP
JAUNĀKAIS FORUMĀ · BIEDRU SARAKSTS · INFO MEKLĒTĀJS · IZSEKOTĀS TĒMAS · NOBALSO


Ierakstus pievienot var tikai reģistrējies lietotājs!
  UWM AKTUĀLI: DISKUSIJA: Reputācijas restarts - DISKUSIJA: Steam spēļu izloze - NODERĪGI: "CW sistēma" uCoz modulī
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // ATPŪTAS STŪRĪTIS » BLOGERU STŪRIS » Diskusijas » ACTA uzbrūkums.
ACTA uzbrūkums.
H[o_0]LiGaN
Ceturtdiena, 09.02.2012, 10:44:36 | Ieraksts #1
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 827

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@H[o_0]LiGaN raksta .. :

Sveiki Latvieši!

Daudzi no mums ir dzirdējuši par ACTA teroriem internetu pasaulē. Kā jau Jūs pamanijāt daudzās pirātiskās lapās ne no kā nokrita PR[Page Rank (Google)] neskatoties uz to, ka CY [ТИЦ (Яндекс)] palielinās. Kaut-kāda kļūda? Nē! Tīrākais ACTA terors. Diez gan paredzams solis sākt iznīcināt Latvijas interneta pirātismu jau pirms līguma parakstīšanas. Principā viss ir likumīgi. Viņi neslēdz lapas ciet viņi vienkārši samazina to popularitāti izmantojot servisu, kuru viņi Jau likumīgi kontrolē, jeb Google. Un tā nav tikai Latvijā. Tā ir visā Eiropā.
Un tagad ir sākušas darbību dažas cilvēku grupas, kuri bezjēdzīgi cenšas pretoties ACTA līguma parakstīšanu. Tas tik tiešām ir bezjēdzīgi, jo ja mēs gribam izglābt ne tikai interneta pirātismu, bet arī Internetu tādu, kāds viņš ir tagad, tad mums ir jācīnās pret ACTA neskatoties uz to, ka viņi iekaros Latviju likuma ziņā. Mums jāatņem viņiem varu šeit. Kā to var izdarīt? Vajag pacelt interneta Pirātisma līmeni Latvijā, lai viņiem ir ko darīt. Kā lai paceltu interneta pirātisma līmeni? Laiks aizmirst par konkurenci starp dažiem portāliem. Tagad visi, kuri negrib šķirties ar saviem ONLINE kinoteātriem, mūzikas portāliem, Warez portāliem ir vienā laivā. Kopš tā brīža, kad līgums tiks parakstīts mēs visi būsim ieroču brāļi un musu ieroči ir musu portāli. Jo vairāk piratisko resursu dzīvos, jo vairāk iespēja uzvarēt cīņu pret ACTA. Aicinu visus veidot pēc iespējas vairāk pirātisku resursus un portālus. Jā mēs to darīsim, tad viņiem nāksies aizmirst par Sociālo Tīklu, Twitter, YouTube iznīcināšanu.

Ja tu vēlies arī nākotnē nākt internetā, kā paralēlaja pasaulē, tad laiks sist pretīm!
Ja tu atbalsti kustību pret ACTA liec sev Signature "STOP ACTA!", lai cilvēki redz cik daudzi ir pret ACTA. Tas neattiecās tikai uz UWM. Šo lozungu jāpublicē pēc iespējas vairākās vietās. Atceraties! Mēs neglābjam tikai pirātismu, mēs glābjam internetu!




Korijs
Ceturtdiena, 09.02.2012, 11:29:27 | Ieraksts #2
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@Korijs raksta .. :

Quote (H|o_0|LiGaN)
Vajag pacelt interneta Pirātisma līmeni Latvijā, lai viņiem ir ko darīt.


tas gan ir 'LOL'. Latvija vs citas valstis un mēs nokausim ACTA, jo radīsim daudz nelegālu darbību.

Un vispār, kas ir šī raksta autors vai avots? visādi raksti mētājas pa internetu, bet cik drošticami?


Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM

Skorpions
Piektdiena, 10.02.2012, 2:12:42 | Ieraksts #3
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 1

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
@Skorpions raksta .. :

Hmmmm..... tagad padomāsim!
Pēc šis loģikas sanāk, kad, jo vairāk pirātisko lapeļu, jo mazāka iespēja kad tieši tavu lapeli bloķēs. Tā teikt - paslēpsimies lielā pelēkajā masā.
Bet jūs esat aizmirsuši pašu galveno - pirātiskā satura izejas avotu!

Nedaudz atcerēsimies Googles nedienas Ķīnā. Ķīnai nepatika Googles politika un viņa vienkārši slēdza pieeju šai vietnei. Visi centieni izmantot Googli ar Ķīnas provaideriem beidzās nesekmīgi. Un beigu beigās, Googlei nācās piekāpties Ķīnas valdībai.

Tagad padomāsim.... visi jūsu portāli, filmas ņem no viena avota: Vkontakte un VK.... LR Satiksmes Ministrija, kuras pārraudzībā ir internets viss kas ar to saistīts, ņem un bloķē šo izejas avotu LR teritorijā. Finālā, lai cik arī jūs tos pirātu portus netaisītu, visi pārstās darboties vienā dienā un sekundē.

Neviens jums nesūtīts miljoniem vēstuļu ar aicinājumu pārtraukt nelikumīgu darbību. Vienkārši tiks norauts "Rubiļņiks" un viss.

Un es vēlreiz jums saku. ACTA ir izveidota, lai ložņātu pa jūsu datoru un skatītu privāto informāciju un nevis aizstāvētu autortiesības. Autortiesības ir tikai aizsegs tam, ķipa - mēs rūpējamies par tiem!

Takš pamostaties tauta! Sākat domāt citādi!
---------------------------------------------------------

Runājot par pašām autortiesībām, tad vai jūs maz zināt to, kā tiek veidots biznes uz viņu?
Izskatīsim vienu piemēru - mūzikas industrija.

Tātad, ir kāds fruks vārdā Janka, kurš aiz savas garlaicības sacer kaut kādu interesantu dziesmiņu. Dziesmiņai nav profesionāla mūzika un varbūt arī vārdiņi nav tie pareizie, bet kopumā ir labs konteksts un saturs.

Tad kāds onkulis to dziesmiņu dzird un piedāvā puikam 2-5 Ls pa sacerēto. Ar nosacījumu, kad visas tiesības uz to gara darbu pieder Onkulim un nevis Jankam.

Onkulis šo dziesmiņu nedaudz pielabo, pieliek muzonu un piedāvā viņu kādam populāram solistam, vai mūzikas grupai pa 100-1000 Ls. Ar tādiem pašiem nosacījumiem, kad nu tas ir jūsu gara darbs un visas tiesības pieder jums.

Mūzikas grupa, vai Solists, šo dziesmu ieliek savā jaunā albumā ar līdzīgām dziesmām un piedāvā to izplatītāju kompānijai par kādiem 10 000 vai 100 000 Ls. Viss ir atkarīgs no Grupas vai Solista popularitātes.

Visas tiesības uz turpmāko peļņu kas skar šo albumu pieder ierakstu kompānijai (izplatītājām). Ja līgumā ir norādīts, kad albuma tīrāžas apjoms būs ne vairāk par 1000 eksemplāru, tad paši mūziķi saņems tikai to sākotnējo summu kas ir norunāts. Par papildus tirāžu, tie saņems jau otrus 10 000 - 100 000 Ls.

Tā kā, visi centieni aizstāvēt autoru, patiesībā ir aizstāvēt izplatītājus un tirgotājus, bet ne pašu autoru kā tādu.

Spilgts piemērs ir ar "Zvaigznēm viendienītēm", teiksim Jastin Biver. Nu ir puisis kam laba balss, liela piekrišana tīņu vidū. Un tas arī ir viss. Ne jau viņš tās dziesmas sacer un ne jau viņš ir autors visām tām dziesmām. Varbūt kādu pārīti ir sacerējis, bet ne visas. Viņš vienkārši tiek kruķīts.

Tas pats arī notiek ar mūsu Talantu šovu un Okartes šovu. Kur ir jaunieši, kam vienkārši ir laba balss un talants to pasniegt. Bet viss pārējais nav viņu.

Lūk kāds ir tas biznes ar autortiesībām. Līdzīga aina ir arī Kino industrijā un visās citās industrijas.
Un tāds uzņēmums kā AKKA/LAA ir starpnieks, kas grib savu pīrāga daļu. Tas ir tas kantoris, kas saņem procentus par katru aizstāvēto autoru.... atvainojiet- tirgotāju un nevis autoru....


Paraksta nav

H[o_0]LiGaN
Piektdiena, 10.02.2012, 5:49:21 | Ieraksts #4
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 827

UWM Reputācija:

uWEBMEISTARS ordeņi:

1. līmenis

2. līmenis

3. līmenis


Jaunākie apbalvojumi:


@H[o_0]LiGaN raksta .. :

Korijs, rakstu rakstīju es ))
Skorpions, nu un kādā veidā viņiem būs laiks klaiņot pa visiem datoriem, ja viss internets būs pārpildīts ar pirātiskiem portāliem. Viņi jau arī nav stulbi un saprot, ka vienkārši atnākt te neko ar pirātismu nedarīt un pētīt pilsoņu datorus.




uWM // FORUMS » uWEBMEISTARS // ATPŪTAS STŪRĪTIS » BLOGERU STŪRIS » Diskusijas » ACTA uzbrūkums.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

UWM apmeklēja:

RESPEKTABLĀKIE PORTĀLA FORUMA KLAVIATŪRISTI :
Foruma viszinis
Korijs
UWM karma: 380
Foruma atkarīgais
wuxmachine
UWM karma: 157
Foruma atkarīgais
Robiits
UWM karma: 87
Foruma šamanis
0wn3r
UWM karma: 80
Foruma atkarīgais
H[o_0]LiGaN
UWM karma: 78
Foruma atkarīgais
Spanky
UWM karma: 76
Foruma viszinis
Ar4ssS
UWM karma: 74
Foruma atkarīgais
Profth3tic
UWM karma: 55
Foruma atkarīgais
emciits
UWM karma: 52
Foruma atkarīgais
JackDaniel
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Antikrists
UWM karma: 51
Foruma atkarīgais
Ken_D
UWM karma: 50
Ielāde...