Materiāla reitings "Man patīk +"
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Jorens26) Publisheram šis te nav? Quote (Ken_D) Un poga modulim publ?
PUBLISHER:
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/publ/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('Teksta saturs')>-1) _uWnd.alert('Teksta saturs!','Teksta saturs',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Teksta saturs!','Teksta saturs',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Man patīk</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Quote (SubMot) ok visu atradu visu izdariju. ieliku css ieksa kodu un... pogas krasa neradas radas tikai man patik uz kuras nevar nospiest. kas pa vainu?
kur tieši liki CSS kodu? man vienreiz tā arī bija, vaina bija CSS izkārtojumā ar noslēdzošajām kodu zīmēm, kad beigās izdevās liekot CSS kodu augšā, nevis apakšā, vai arī pretēji, mēģini .. liec kaut pa vidu, kur beidzas kāds konkrēts kods ..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
vēl ir būtiski, kur Tu liec tieši pogas kodu .. ? + pēc CSS papildināšanas, iznākumu redzēsi kā pienākas, nospiežot F5 iznākuma lapā!
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Robiits
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 752
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Robiits raksta .. :
legions17, Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/publ/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('Teksta saturs')>-1) _uWnd.alert('Teksta saturs!','Teksta saturs',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Teksta saturs!','Teksta saturs',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Man patīk</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
|
|
|
|