A tur tā palietu kad nomainīju niku un šā vai tā nenāk nekāda vēstule! Pievienots (01.08.2012, 10:11:51) --------------------------------------------- Man viņš nenosūta nekādu pm kaut vai mans niks FreeNuke
Tātad nepareizi kaut ko dari, man viss strādā esmu testējis uz vairākiem webiem.
Iztestēju, patiešām neiet, man arī prasa kodu, kaut vai tas ir noņemts, mācētu labāk js, tad noteikti mēģinātu atrast kļūdu, bet zināšanas vēl nav tik labas. Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
Jautājums, kurā vietā var mainīt grupu?? Piemēram tu uzliki VIP a kā varu uzlikt citai grupai? piemēram man VIpo grupas numurs ir 4, kur to varu labot?
Pievienots (02.08.2012, 3:07:58) --------------------------------------------- Man viss aizgāja, paldies! Reputācijiņa no manīm. :)
Jautājums, kurā vietā var mainīt grupu?? Piemēram tu uzliki VIP a kā varu uzlikt citai grupai? piemēram man VIpo grupas numurs ir 4, kur to varu labot?
Grupas pagaidām nav iespējam mainīt! Pie VIP esmu pieskaitijis sekojošās grupas 2,3,4,251
Pārējām grupām Filmu kvalitātes izvēlne netiks pieskaitīta!
ACYBER, atvēru to js paskatijos ''Skripta autortiesības pieder Her0'' bet sajūta ka tu nemaz nēsi tā scripta autors. Ja nemaldos esi pārveidojis CW pieprasijumu kuru izveidoja TRANE. Paraksta nav
ACYBER, atvēru to js paskatijos ''Skripta autortiesības pieder Her0'' bet sajūta ka tu nemaz nēsi tā scripta autors. Ja nemaldos esi pārveidojis CW pieprasijumu kuru izveidoja TRANE.
Skripta - bija domāts pašas idejas nevis kopējā .js faila.
Bet ja tas tev tik ļoti gremj tad pielikšu arī Trane73.