Sweet - daudzfunkcionālais foruma izskats
|
|
Sweet
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 189
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@Sweet raksta .. :
Un tā tad... tas ir materiālu izskats, kurš ir domāts forumam. Uz 90% paša veidots un izstrādāts! Ja būsim precīzāki, tad no oriģinālā ir palicis tik nosaukums un varbūt kāda tabula..... un tas 5 dienu laikā... Veidoju tā, kā man pašam ir ērtāk lietot forumu. Tajā ir iekļauts faktiski viss, ko jēl kad esmu gribējis redzēt. Izņemot divas lietas... bet to vēlāk noteikti ielikšu. Lielāko daļu, šis foruma izskats balstās uz CSS izmantošanu.
Ja lietotājs nav reģistrējies
Lai saglabātu nelielu intrigu, tad nereģistrētiem lietotājiem ir "Irobežots materiāla skats". Viņš redz tikai daļu no teksta. Šī funkcija darbojas uz lielizmēra tekstiem, kuru simbols pārsniedz 600. Ja teksts mazāks, tad uzraksta nav. Kā arī, ja ir pielikums, tad pielikums ir redzams, bet nav funkcijas to aktivizēt
Ja lietotājs ir reģistrējies
CSS ir visi Code & Quote kodi. Iespēja novērtēt ierakstus un sniegt atbildi uz to. Standarta ucoz variantos, tā poga "atbildēt" atrodās virs avatāra. Šeit tā ir nonesta lejā, tūlīt aiz teksta. Nezinu kā jums, bet man tā ir ērtāk to lietot, nekā braukāt pa tekstu uz augšu vai leju ja ieraksts ir gaš. Poga ir arī atstāta augšā, tas, ja kādam tā ērtāk.
Avatāru izskats ar iespēju "No avs" un " banned" (grupa "bloķēts", vai 100% wārnots). Tāpat ir redzams grupu krāsa un ikonas.
Grupu ikonas paliks nemainīgas neatkarīgi no tā - kādas tās ir jums. Tas ir darīts tāpēc, lai saglabātu dizaina kopējo stilu.
Skats no admina puses un skats no lietotāja puses
Pievēršam uzmanību "Bāze". Admins redz IP+Posta valsti, bet users redz tik Reģistrēto valsti un tās karogu. Kāpēc tāda atšķirība, es domāju kad nav jāskaidro. Spiežot uz miroņgalvu - mainās aizrādījumu līmenis. Aizrādījumu līmenis nav izteikts procentos bet krustiņos:
Medaļu esamība un neesamība
Paraksta vietā ir lietotāja sasniegumi portālā. Links uz medaļu nozīmi: Mapē ir arī .xml fails ar medaļu aprakstiem. Pašu aprakstu par medaļu nozīmi jums pašiem vajadzēs labot, vai arī pasakiet man un es tos izlabošu. Pašas medaļas nav - pašiem jāmeklē.
Foruma skatā ir reputācijas medaļas. Skrīnā tas ir redzams kā cipars" 5". labajāpusē. attēls mainās ja lietotājs saņem noteikta līmeņa reputācijas. Kods izstrādāts uz 1000 rep punktiem. Tos es esmu nosaucis kā "Kvalitātes ieraksts". Pielikumā ir ikonas īdz pat 1000 reputācijas punktiem. -------------------------------
Uzstādīšana!
1. Lejuplādējam un atarhivējam failu "sweet.rar"; 2. Tur jūs atradīsiet HTML kodu un mapi "4ums"; 3. Savos failu menedžēros izveidojam mapi ar nosaumumu "4ums"; 4. Un viss tas kas tur ir iekšā,to mēs metam savā failu menedžērī. Ar identiskiem nosaukumiem un mapēm 5. HTML koda saturu metam šeit:/panel/?a=tmpl;m=8;t=2
Lejuplādēt: Download
Izmantošanas nosacījumi: Nosacījumi jau nav nekādi. Ja nu vienīgi neliels bāneru apmaiņas barteris starp portāliem kas ir pielikumā.
P.S. Pielikumā ir arī karogi valstīm. Tur viņi nav daudz. Ja vajag vairāk, tad te var atrast tos: http://flags.blogpotato.de/
Tas arī ir viss! Jautājumi?
Paraksta nav
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
jau vakar tieši biju iegāji TD (ja tā var saukt) un iepatikās pašu pielāgotais forums pēc savām idejām, ieskatiem, smuki!
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|