CS 1.6 serveris.
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Man nepatīk tādas tēmas saturs kā - man vajag, atsūti, mans skype - tātad kādam ir jāsameklē vss komplekts, klāt vēl instrukcija jāpieliek un tevi skype jāmeklē? iemācamies uzrakstīt lūgumu pēc palīdzības u.tml, jo šāds saturs mani uzrunā ar iznākumu Tevi vnk pasūtīt.. neuztver to kā aizvainojumu, bet nu 'cmoon' ..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Zini, es CS pirmsākumos veidoju uz sava PC ļoti daudz serveru dažādos modos, bez jebkādām instrukcijām, galvenais ir parasta CS 1.6 servera addons paka, kur arī viss automātiski ir, bez jebkāda lieka moda, paŗējo klāt liec pats!
paskaties sākumā te - http://www.amxmodx.org/downloads.php
pēc tam atsevisķi piemeklē turpat ko vajag citam modam u.tml vai arī izmanto googli, jo neļausos spriest - meklēt to, ko šobrīd neparzinu.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (MarkusRiverside) un pats ari tagad macos modifikacijas salikt virssuuuu
kas ir modifikācijas un ko tieši mācies?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
saņemās un neceļ gandrīz mēnesi vecas tēmas.
|
|
|
|