Lūgums draugiem.lv reģistrētajiem lietotājiem palīdzēt man iekļūt vismaz top3 ar bildi rudens foto konkursam, kura šobrīd ir laikam 5. vietā. Jums atliek noziedot nepilnu 1min, lai atvērtu bildi un caur DR profilu uzspiestu "Ieteikt" - http://www.boot.lv/canon-foto-konkurss#foto31482 (bilde ar zīli un lapām apkārt) , liels paldies jau iepriekš! Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
Darits,nez kapec man liekas kad tu man skype iepostoji ja vinesi dabushu kailfoto sesiju :D
noteikti tā arī bija
skype gadsimtiem neesmu bijis, tāpēc nepiefiksēju, kurš ir kurš kontakts. Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM