Mans skils pamazām atgriežas
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
hah, Tu arī šauj?
nu jā, jau WOOX teiktais, bet vienalga par to, pats HS mods CSDMā ir labs - ja vari iedod ip!
+ LV serveros šauj? gribētu Tevi satikt spēlē ..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (H|o_0|LiGaN) Es ar gribēju atgriezties CS, bet diemžēl, visos serveros ieeju un kustos lēnāk par citiem ne no kā :D
Kas tieši par problēmām? varam mēģināt risināt.
Quote (Edža) Man gan nepatik arzemju serveros spelet vini ir parak bezkaunigi un spele dazi labi ar paligprogrammam ! Quote (MarkusRiverside) mjā, bet man taisni LV serveros nespēlēju jo Tieši ppie mums ir tie palīgprogrammu spēlētāji.
piedodiet, bet šie 2 teikumi ir samērā smieklīgi, kas tiešām pasaka, ka CS'ā esiet nesen, šaubos vai ir kāds rādītājs, ieejot pirmajos LV & LT serveros, kur var saprast, kur hakeru vairāk, viss atkarīgs nevis no valsts, bet SERVERA!
p.s. PICK.LV zažigaet.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|