Filmnet BUMS!!! - Junais dizains
|
|
Ar4ssS
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 1251
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ar4ssS raksta .. :
Sveiki! Ar lielu prieku varu paziņot, ka FilmNet.do.am ir jauns dizains + pāris jauni uzlabojumi un papildinājumi!
Šis dizains FilmNet portālā paliek uz palikšanu!
Dizainā tika ieguldīts daudz laika un darba, cerams Jums tas patiks.
Lūdzu izteikt kritikas un uzslavas šeit, iesakiet ko pievienot, ko izlabot. :)
Tātad esmu izveidojis jaunu dizainu, kurš ir ērts, patīkams un viegli pārskatāms.
Ir ieviesta, manis veidota sistēma, var nosūtīt ielūgumu citiem uz e-pastu, kā arī esmu izveidojis forumu.
Man ir doma veidot baneru apmaiņu, bet nezinu vai ir nepieciešams, vai Jūs ar manīm mainītos?
@ www.filmnet.do.am
Foruma noteikumi | Pamācībsi | Skriptii
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
Quote (Ar4ssS) Man ir doma veidot baneru apmaiņu, bet nezinu vai ir nepieciešams, vai Jūs ar manīm mainītos?
piedod un atvaino un nenem launa, bet vai Tu telo pastulbu vai vienkarsi doma, ka sada tipa reklama ir neuzkritosa? "cau, domaju sava portala veikt banneru apmainu, nakat paskatities, kurs ar mani mainisies".. vai nu taisi vai ne, nevis caur UW mekle reklamas apmainas partnerus.
par dizainu pavisam isa isuma - pie krasam japiestrada un fontu stila, savadak ta divaini taja pasa sakumlapa izskatas ar tiem fontiem, it ka kaut kas trukst, fonti divaini, tad foruma ieeju un pie ne ipasi saistosas zalas krasas ir zilgani toni sur tur, bet nu zinu, ka Tev ir problema ar to, ieteiktu meklet risinajumu ar krasam.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
forumam gadijuma neesi pakeris kadu gatavu dizainu? tur vienkarsi sanak tumsi zils, bet visa lapa kopuma acis certas ar zalo.
uzmet tak sava portala par banneru apmainu aptauju, tad ari neko sliktu neteiksu (:
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|