kkadas autortiesības
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Sveiki! ;D
Ieeju skype, man jauns kontaktpersonu pieprasījums, labi, apstiprinu, skatos, vakarā ziņa : Sveiks Ken_D.. Vai jūs esat b****iem.****.lv īpašnieks? Atbildu, jā.
A šis pēkšņi: Klausies puis, ta ka Tava portāla saturā ir www.Draugiem.Lv bildes, un vēl daudz sastāvdaļas, mums būs spiesta lieta jūs sūdzēt atiecīgajām iestādēm, ja jūs neizņemsiet šīs minētās lietas.
Domājat mani čakarē, vai taisnība? Parādīšu vēl kaut ko, ko uzrakstīja: amm, kurā vietā? [21:48:15] Ken_D: Izņemšu! [21:48:35] kasikas.: Gaidīsim 24 stundas, ja tas netiks izdarīts, sazināsimies ar "ucoz.lv" administrāciju, novienosimies par jūsu meklēšanu un saukšanu pie atbildības. :) Visu labu. Tas laikam arī būtu viss, palūgšu jūs šīs lietas izdarīt 24 stundu laikā, pretējā gadijumā negribīgi sauksim jūs pie atbildības. [21:54:52] kasikas.: Liels jums paldies. :)
Un tad vairāk nekas, paldies ka pateicāt, tūliņ pat visu noņemšu! :)
Ja vēl kas, sakiet lūdzu, nevēlos nepatikšanas.. [21:58:05] kasikas.: Paldies par sadarbību, cerams kad uz priekšu jūs zināsiet ka šīm lietām www.Draugiem.Lv patur autortiesības. Ja jūs vai kādu citu interesē sodi par šiem pārkāpumiem, griezieties atiecīgajās iestādēs, vai vienkāršākais, uzmeklējiet šo informāciju @ www.Google.lv [21:58:10] kasikas.: Visu labu.
Čut bikses pieliku, noņēmu visu ko lika ;DD
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
pēc būtības caur kaut kādu skype u.tml ar tādu runas veidu nekas nopietns neizklausās + kur Tev ir oficiāls paziņojums no draugiem.lv vai kontaktinformācija, ka uzreiz skrien darīt ko liek .. bet no otras puses, lai arī cik smuki daļēji bij interpretējis draugiem.lv portālu, tomēr nesmuki ir puslīdz to kopēt!
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Ken_D
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 982
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Ken_D raksta .. :
Quote (Korijs) pēc būtības caur kaut kādu skype u.tml ar tādu runas veidu nekas nopietns neizklausās + kur Tev ir oficiāls paziņojums no draugiem.lv vai kontaktinformācija, ka uzreiz skrien darīt ko liek .. bet no otras puses, lai arī cik smuki daļēji bij interpretējis draugiem.lv portālu, tomēr nesmuki ir puslīdz to kopēt! Nu, nezinu vai mani apčakarēja, bet kopēt, es tikai 1 lietiņu! ;DD
Ai, labi, piečakarēja, piečakarēja, labāk noņemu, drošāk..
Paraksta nav
|
|
|
|
|
|