Iesakiet labu CS komūnu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
ngc adminēju savulaik, bet tā tur ir "safanojies" adminu kolektīvs, kuru attieksme man vienkārši derdzās, bet, protams, ja esi līšanas interesents, uz priekšu, par heal arī neko labu nevaru teikt, iegāju sasveicināties, kad man piesienās sazin par ko jau, draud ar kaut kādiem sodiem, līdz palūdzu, lai manus datus dzēš, nožēlojot, ka vispār reģistrējos. Tev pielāgotus projektus nezinu, neinteresējos vairs par katriem otrajiem projektiem bez nākotnes, kur arī adminu kolektīvs ir no 12-18 gadīgiem adminiem, kaut gan arī 20+ vecumā ir labi kadri.
CSDM populārākie tomēr ir csdm.skillz.lv, csdm.gign.lv, csdm.kso.lv
Ja interesē WAR3 ar CSDM tipa spēli, tad piedāvāt varu savu war3.pick.lv, nesen tieši uzražojām WAR3:S4 + GunGame + Adrenaline, ievērtē.
Protams, ja Tevi interesē tikai statuss, par cik pats jau izbijis adminu rindās un gribēsi varbūt sajust acesu atpakaļ rokās, tad PICK nebūs īstā vieta, kur to uzreiz meklēt, jo arī interesanti jautāt, iesakiet projektu, kurā es varētu iet un palikt, it kā jau Tev pašam jāzina savas intereses.
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|