[!] Diennakts diskusijas
|
|
|
Robiits
|
|
|
VECĀ MIESA
Foruma ieraksti: 752
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Robiits raksta .. :
Quote (Iportāls) es ar mājās taisu katru vakaru 3x10 pie līstekām (galda malas) :D 3x10 , pusshupi no krēsliem, līdz pašai zemei, 3x50 presītes, sīkais bračka tur līdz.
Nu tas nav tā kā es to daru, ieteiktu savādāk darīt, lai attīstītu savu ķermeni normāli, taisi bāzes vingrojumus, nu piemēram 10 līdzstekas, 20 pushups, 20 kkādas niknākas presītes, 25 pietupienus, un piemēram 8 reizes pievilkties un atkārto šo kādus 4-6 apļus un dari katru otro dienu un galvenais nečīto. Tad jau varēsi ķerties pie kā nopietnāka, protams ja ir interese.
Piemēram kad es vēl biju galīgais iesācējs ar kauliem un ādu tad darīju šādi 8 chin ups 15 atspiedieni pret solu 10x saliektu kāju pacelšana karājoties 15x pievilkšanās leņķī 10 tricepsa atspiedieni pret krēslu ar kājām pie zemes 25 pietupieni Un to visu atkārtoju kopā 4x
Ja noderēja kāds materiāls spied + reputācijai! Interesē kvalitatīvi uCoz pakalpojumi par lētu samaksu, jautā man sūtot PZ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
"back to kojas", bet kur tik neveikli - visi 3 neta vadi līdzi, rūteris, BET - aizmirsts rūtera ieslēgšanas vads, heh ..
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
nesen patīrīju gadiem notaupīto stacionāro kompi, kas tik tur neslēpās, arī ucoz mapīšu skaits bija paliels, kurās slēpjās vismaz 100 saīsnes uz agrāk medītajiem skriptu kodiem u.tml. ^_^
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
sestdien LOL 5x5 Custom - http://aimskillz.lv/f....stom-v1
svaigi cepts - http://aimskillz.lv/f/index.php?/topic/552-vr-v1-septembris-2013/
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
atvainojiet, esmu pieķerts:
|
|
|
|
|