Nepieciešama palīdzība (uCoz filmu saits).
|
|
enygma
|
|
|
PRASTS BIEDRS
Foruma ieraksti: 15
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
Lietotājs nav saņēmis apbalvojumus
|
@enygma raksta .. :
Sveicināti ! Tātad man ir nepieciešamas atbildes uz konkrētajiem jautājumiem. Vēlos veidot savu filmu saitu - http://filmas-online.ucoz.lv, respektīvi ar (uCoz premium kontu, kā arī citu domēna vārdu).
1. Velējos uzzināt, kā tieši pievienot filmas portalā. (Cik atceros tas bija jādara failu katalogā un jaievieto iframe kods, vai kas tāds), copy video code, vai kas tāds, tiešām piemirsu. 2. Kā uzstādīt lai filmas / seriālus kurus pievienošu parādas sākuma lapā. 4. Vai kāds varētu ieteikt man kādu login skriptu, šādam portālam un iedot link, kā arī tutoriāli, kurā var redzēt kā to uzstādīt ?
Paraksta nav
|
|
|
|
|
Korijs
|
|
|
FORUMA DIKTATORS
Foruma ieraksti: 5047
UWM Reputācija:
|
uWEBMEISTARS ordeņi:
1. līmenis
2. līmenis
3. līmenis
Jaunākie apbalvojumi:
|
@Korijs raksta .. :
enygma, modulis izvēlies pēc saviem ieskatiem, pēc tam atver materiāla ievienošanas logā HTML pievienošanas lauku, kur arī iekopē to iframe - tas tā kā būtu primitīvi primārais kā pievieno filmas ..
Nu par sākumlapu ir tā, ka vienkārši admina panelī var norādīt, kura lapa būs kā sākumlapa ..
Izskaidro ko domā ar log in skriptu? Tu domā vienkārši izskatu savādāku? te izmantojot meklētāju forumā arī šis ts ir atrodams.
emciits, tikai ceru, ka Tu kā moderators pie katras problēmsituāciju tēmas nesāksi dalīt savu pakalpojuma linku, kad sanāks tā, ka te nāk prasīt palīdzību, bet Tu norādīsi - ja gribi lai palīdzu, maksā man :)
Proti uzvesties, pateikt paldies un paaugstināt reputāciju tiem, kuri ir to nopelnījuši, palīdzēt tiem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, papildināt forumu ar lietderīgām tēmām, līdz ar ko Tu šeit būsi respektabls biedrs! Pretēji tam, ja izteikts stulbums, nekaunība un neadekvāta uzvedība spraucas pāri katrai smadzeņu rievai, ja tāda ir - lūgtum, tiksi nahrenizēts! - Biedrs mācās no biedra / UWM
|
|
|
|
|
|
|
|